Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, měl bych dotaz v posledni době jsem na své O1RS zjistil, že okolo 5000 otáček mě přestane táhnout turbo....... nemáte s tím někdo nějakou zkušenost??

Eště se chci zeptat jak je to se seřízením ventilu???? Seřizují se na tomto motoru???? a jestli ano tak jake jsou vule??

Předem Děkuji...

Test váhy vzduchu a turba, bych doporučil, udělat log skupiny 3,10,11, najdi kopec, rozjeď to na 4q při 1500ot., dej plnej plyn a drž co to půjde, max. stačí 3500-4000ot. žádne přeřazování, žádné ubírání plynu. U TEBE TEDA NAD 5000 OTAČEK, I KDYŽ JA TOLIK NEVYTAČÍM SVŮJ MOTOR. Sorry jsem si nevšiml že to není FI RS.

Upraveno od VAG BoBo

Neboj se motor vytočit :D mu to neuškodí když je zahřátej, aspoň ho tak pěkně vymeteš. Btw. když vytočíš 1.8T na 4q do maxima tak valíš 200km/h :D

Z kopce :kol-28:

EDIT:

Jo a motor má hydraulické samočinné seřízení ventilů.Pokud by ti náhodou něco pod víkem klepalo ,tak to dělají právě "hydroštely".

http://www.auto-pilo...ro-1230360.html

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

200 km/hod z kopca chodi mozno tak ropak :)

1,8T v pohode na 4-rke do max. otacok 200km/hod da. Na 3-jke mam odskusanych 150 :S

Uuž se těším až si to taky někdy zkusím...Ale dokud nebudu mít nové gumy a komplet podvozek po Go tak to nerisknu...

Holt jsem posera :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.