Carrelo Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Zdravím, měl bych dotaz v posledni době jsem na své O1RS zjistil, že okolo 5000 otáček mě přestane táhnout turbo....... nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?? Eště se chci zeptat jak je to se seřízením ventilu???? Seřizují se na tomto motoru???? a jestli ano tak jake jsou vule?? Předem Děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 (editace) Test váhy vzduchu a turba, bych doporučil, udělat log skupiny 3,10,11, najdi kopec, rozjeď to na 4q při 1500ot., dej plnej plyn a drž co to půjde, max. stačí 3500-4000ot. žádne přeřazování, žádné ubírání plynu. U TEBE TEDA NAD 5000 OTAČEK, I KDYŽ JA TOLIK NEVYTAČÍM SVŮJ MOTOR. Sorry jsem si nevšiml že to není FI RS. Editováno: 15. leden 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Neboj se motor vytočit mu to neuškodí když je zahřátej, aspoň ho tak pěkně vymeteš. Btw. když vytočíš 1.8T na 4q do maxima tak valíš 200km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 (editace) Z kopce EDIT: Jo a motor má hydraulické samočinné seřízení ventilů.Pokud by ti náhodou něco pod víkem klepalo ,tak to dělají právě "hydroštely". http://www.auto-pilo...ro-1230360.html Editováno: 16. leden 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 200 km/hod z kopca chodi mozno tak ropak 1,8T v pohode na 4-rke do max. otacok 200km/hod da. Na 3-jke mam odskusanych 150 :S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Uuž se těším až si to taky někdy zkusím...Ale dokud nebudu mít nové gumy a komplet podvozek po Go tak to nerisknu... Holt jsem posera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.