CZWasabi74 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 (editace) Ahoj, chci se s vama podelit o zkusenost s pouzitim nabijecky ve Fabce. Myslim, ze mi vsichni daj za pravdu, ze zasuvka u rucni brzdy nebude to prave misto, zejmena kdyz mate mobil v drzaku a bezi vam na nem treba navigace. Pak je nabijecka v zasuvce naprosto nevyhovujici, kvuli tomu kabelu ktery tam je natazenej jak struna, pruzi a mobil pak pada. Zacal jsem premyslet jak na to a nakonec jsem na netu narazil na USB prodluzku s decentní krytkou. Kabel byl dlouhy 2m mensi se asi nedela a stal pouhejch cca 120,- kc. Dale jsem pouzil nabijecku pro telefon, kterou jsem vykuchal, prepajel kabely a vsadil do mensi krabicky o velikosti krabicky od sirek a cele to zaaretoval tavnou pistoli. Koupil jsem si jeste pojistkove pouzdro do panelu a vypinac. Takze jsem se dal do odstrojeni plastoveho tunelu, vyndani prihradky a radia. Vyjmul jsem jednu zaslepku, do ktere jsem si vystruzil otvor a vsadil do nej USB kabel. Cele jsem to protahnul za radiem dolu k tunelu a pote pod kobercem vedl az k zasuvce. Tuhle cast jsem mel tedy hotovou a mohl jsem zase zkompletovat radio a suplik. Dale prisel na radu stredovy tunel, do ktereho jsem si vyvrtal jeden otvor na pojistkove pouzdro a druhy na vypinac, aby nabijecka nebyla porad pod proudem. Nabijecku kterou jsem mel pripravenou v krabicce, jsem potom prilepil zevnitr do plast. tunelu. Jeste jsem si promeril kabely USB abych mel jistotu ktery zapojit a pak jsem to zacal kompletovat. Jedinej problem neproblem na kterej jsem pak narazil, byl ten, ze kdyz jsem pouzil datovej kabel k telefonu, tak pri nabijeni telefonu LG to bylo v poradku ale pri nabijeni Samsungu GalaxyS to delalo neplechu. Telefon se vybijel i kdyz indikovalo nabijeni a hlasil se mi jako kdyz je pripojenej k PC. Bylo jasny, ze budu muset sehnat jinej kabel ciste jen na nabijeni a tak jsem pouzil starej kabel od nabijecky, kde jsou jen dve zily, pripajel k nemu koncovku USB a bylo po problemu. Tak treba to nekoho bude motivovat a udela si to taky. PS. omlouvam se fotil jsem to mobilem tak kvalita nic moc Editováno: 14. leden 2012, autor: CZWasabi74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 zajímavé řešení nemáš foto připojení toho USBéčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 (editace) Tak to bohuzel nemam. Me to napadlo nafotit az kdyz to bylo v kupe. Ale je to jednoduche. Kdyz rozdelas ten USB kabel, mas tam 4 zily. Ty pouzijes cerveny+ a cerny- . Nabijecku jsem mel od fy. Celly a tam byly dve zily cerveny+ a zluty-. Jinak USB prodluzku muzes jeste promerit multimetrem kam ti ktera barva vede. Na nabijeni se pouzivaji oba krajni piny. Kdyby jsi chtel schema standartniho zapojeni USB nekde bych ti nasel odkaz. No a cely jsem to napajel do toho stekru kterej ti vede k zasuvce. Ten stekr se da otevrit tak si tam napajis dva kabely s konektorama a to samy na krabicku s nabijeckou. Cely to pak spojis a zase slozis stredovej tunel. Editováno: 15. leden 2012, autor: CZWasabi74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 jj díkes, vypadá to zajímavě i to bude praktický, budu o tom přemejšlet, chci si udělat el. otvírání víčka nádrže, tak když už to bude rozdělaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 JJ to by bylo taky gut. Mel jsem to v MB. Tady se musim pokazdy vratit a otevrit si to sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 jj to mě rozčilovalo i u kufru, to už sem vyřešil ted ještě nádrž a pravděpodobně i tahle tvoje vychytávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Tak kufr ten mam normalne na jejakej mikrospinac to je v pohode zaplatpambu ale znamej to ma na packu nebo co a to nastve kdyz je clovek s taskama za autem a musi si otevrit karku aby si otevrel kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 jj to sem měl přesně taky, ted otevírám dálkou a je to, ještě by se mi líbilo aby se otevřeli uplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 No ja si dalku planuju koupit od K-tech tak to bych te pak mozna poprosil o radu jak zapojit. Protoze jsem chtel taky aby mi chodilo vsechno co to nabizi tj i otvirani kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 já mám vše origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Tak na to zase nemam love mit to origo a nevim jak jsem na tom s jednotkou jestli by mi to vzala a tak tak to chci vyresit tou levnejsi cestou cely to stoji cca 1300,- kc a to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 (editace) já mam r.v. 2000 comfort a bez problému, třítlačítko už sem měl, pak už to byla sranda, akorát mi chybí spínač nad spz ještě, ale zatim na to prdim pobírá mi to i stahování oken dálkou Editováno: 15. leden 2012, autor: Walda RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Tak to mame stejny. Ja taky r.v. 2000 comfort. Kolik te prisla ta sada klicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 klíče už sem právě měl s autem, chyběl mi akorát servomotor, spínač atd to sem sehnal za pár šupů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Tak to jo ja k tomu mam zase vsechno jen ne dalkovy tak uvidim az to koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 tak to už nebude takovej problém, sehnat klíče nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Klíče tu teď někdo nabízel za 1200,- komplet, vyfrézování planžety stojí 200,- a nakóduješ si to ve VAGu sám, ale musíš znát PIN auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Já jsem si USB dodělal podobně z http://www.dealextre...r-dc-12v-100722 , elektronika se mi i s vypinačem a pojistkou vešla do zaslepky tlačítek, napájení beru z autoradia. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 ja bych tam spis uvital zapalovac,nedela to nejaka firma??? Nevite nekdo o necem takovem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Petr L.: Moc pekne a prakticke! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanB Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Díky za inspiraci, mám od pondělka první škodovku (fabia kombi 1.2, r.v. 2003) a telefon samsung GS2 který žere baterku a tak jsem využil tohoto nápadu a už to mám v autě taky. Chci se zeptat, nemám tam vypínač a mám to natažené od rádia, které se ale vypne když vyndám klíč ze spínačka. Je to na závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Na zavadu to neni, ja jsem tam to tlacitko dal abych setril elektroniku toho adapteru (pokud to ma vubec smysl), protoze USB nabijeni pouzivam minimalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanB Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Ještě jeden dotaz, kolik tam pouštíte? já tam pustil 5,1V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 V USB ma byt 5V, zalezi na elektronice adapteru jak presne to napeti dodrzi, 5.1V je vpohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 super řešení, nenapadlo mě to umístit do záslepky na středovém panelu. Fakt super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.