Přejít na obsah

MilanB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

638 zobrazení profilu

Oznámení MilanB

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. to nevím, motor neměl tlaky tak jsem auto prodal jak bylo
  2. Ahoj, mám OII 2007 je tam rádio melody a chtěl bych pořídit swing. Co budu všechno potřebovat na přehození? Rámeček bude pasovat nebo nový?
  3. Nějak ti nerozumím. čím mě nechceš strašit?
  4. Ahoj, dnes manželka chtěla jet na nakup a po nastartování auto asi po dvou vteřinách zdechlo. Nastartovat už nešlo. Kamarád načetl na vagu chyby a vyhodilo to co vidíte na fotce. Poradí někdo co s tím? Díky
  5. prave merim a vyrabim bocni kapsy do kufru a napadlo me ze by se dala udelat i mezipodlaha. co jsem hledal tak se koupit neda, mate to nekdo? da se udelat tak aby vyrovnala podlahu i se sloznyma sedackama? pokud mate nejake napady, zkusenosti,fotky,... tak se podelte diky
  6. Díky za inspiraci kluci, Martine to uchycení TEXama je jen do polstrování nebo až do plechu? Nebo tam máš z druhé strany nějakou podložku?
  7. diky a poprosil bych i martina o fotky
  8. nemate nekdo nejaky tip jak udelat v kufru kapsy v mistech od blatniku k zadnim dverim. nejaky predel at ud tama nelitaji veci.
  9. Tak tam jsem psal a neodpověděli mi. no a pak jsem našel http://www.autolepky.cz/nenasli-jste-co-jste-hledali.html
  10. Zdravím, chci se zeptat jestli nevíte kde by udělali 3d samolepky podle mého návrhu. Už jsem oslovil několik firem na netu ale prej to pro ně není zajímavé a dávají od toho ruce pryč. jde o 10samolepek 6x2cm a dvě 10,5*2,55 Díky za rady
  11. Taky mam dotaz na montáž. Mam hagusy i podložky a na autě původní hliníkove lišty. Jen tak jsem zkoušel nacvaknout podložku do lišty a vypada ze tak ma byt. Proc se ma pilovat otvor a nestačí vyvrtat?
  12. Problém vyřešen. USB kabel kterým se nabíjí můj Samsung Galaxy SII se musí trochu upravit. A to tak že se zkratují datové kabely. U té koncovky co jde do do zástrčky jsou to ty dva prostřední.
  13. Ahoj, mám fabii kombi 1.2 47KW rv. 2003 nedávno mi po starku zarachotil asi řetěz. Od té doby to dělá pravidelně ale jen po delším stání. Pokud nastartuju do pár minut tak už se zvuk neozve. Je čas na výměnu?
  14. Pánové mám trochu problém a nevím co s tím. Nabíjel jsem telefon celou noc(10hod) přes moje USB (vypnutý telefon) a nabil se jen na 40% přitom doma ho mám nabitý za 3hod. Co je špatně? Dík za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...