webdis Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Ahoj, omlouvám se jestli to tady už je, ale za boha nemůžu najít prucho od mototu do kabiny u Fabie 1.4 16V 74kW. Poradíte prosím někdo??? Prosím i po případě o nějaké foto a co všecko je pořeba odmontovat. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 (editace) Je to pod motorem steracu Editováno: 15. leden 2012, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 jj, vevnitř musíš schodit kaslík spolujezdce, ale to je hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webdis Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Díky za radu.. tam bych ho vážně nehledal.... Mám stažený komplet servisní manuál k Fábiím, ale tohle jsem tam nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Teď je otázka jaký hledáš průchod, protože každý ti radí něco jiného. To co poslal Volvak jsou dvě hlavní svorkovnice, které spojují kabelový svazek motor/interiér - nachází se proti řidiči. Po schození schránky spolujezdce se tak maximálně dostaneš k průchodu, kterým se nasává vzduch do topení, ale né do té svorkovnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 za kastlíkem je gumová průchodka.. tahá se tam kabel z mlhovek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Kolegové, můžete to trochu upřesnit? Mám stejnou otázku, ale z předešlých odpovědí jsem poněkud zmaten. Kdysi jsem tahal kabely hlavním svazkem z motoru skrz příčnou stěnu, ale byla to dřina a rozdělávat se mi to už nechce. Není někde nějaký další a jednoduší průchod? Ideální na levé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 jsou tam gumové průchodky.. napravo i nalevo.. ta napravo dobře přístupná po sundání přihrádky.. ta nalevo velice špatně přístupná.. musíš mít nějaké dlouhé šídlo, zvenku ji propíchnout a protlačit dovnitř, navázat kabel a vytáhnout ven.. chce to trochu grif a vědět, kde tu průchodku hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ty průchodky, co popisuje Royce, jsou asi nejjednodušším prostupem. Ta před řidičem je téměř nepoužitelná, pro prostrčení čehokoliv se musí sundat stěrač a zevnitř se k tomu přes BSG, reléový box pěkně blbě dostává. Na straně spolujezdce to je jiné kafe, stačí trochu vycvaknout torpédo, ani se nemusí vytahovat první "čudl", co ho drží, a zevnitř po sundání kastlíku je dost místa pro najití té průchodky na hraně zvukové izolace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Potrebujem natiahnut (2-x) ~5 mm kabel od baterie do kufra . Vie mi niekto poradit nejaky uz existujuci otvor -podla moznosti bez rozoberania palubovky. Je nejake jednoduche riesenie ? Alebo vrtat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Vrtat nemusíš,ale palubku budeš muset stejně rozebrat a sundat stěrače a plastový kryt pod nimi.Tam potom přibližně v prostředku je záslepka,kterou se dá kabel protáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 ...https://forum.skodahome.cz/topic/115999-pr%C5%AFchod-z-motorov%C3%A9ho-prostoru-do-kabiny-14-16v-74kw/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 rozborka palubovky je pre mna nepriechodna stacilo by to na tej pravej strane palubovky , kde je to udajne jednoduchsie - ale moze mi niekto prelozit Drewieov komentar vyssie , hlavne kde najdem to TORPEDO :) "Na straně spolujezdce to je jiné kafe, stačí trochu vycvaknout torpédo, ani se nemusí vytahovat první "čudl", co ho drží, a zevnitř po sundání kastlíku je dost místa pro najití té průchodky na hraně zvukové izolace" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Torpedo je ten plastový kryt co je pod stěrači připevněn těmi třemi čudlíky.Kastlíkem myslí spodní díl palubky před spolujezdcem,který je uchycen pěti šroubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Dakujem za uprenenie terminologie :) Ale asi dostane pracu vrtacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.