andytwo Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Dobry den mam octaviu combi 4x4 2,0 tdi cr pri takmer prazdnej nadrzi dojazd 10 km nezmestim do nadrze viac ako 55l. Nadrz by mala byt 60l, takze otazka je aj ked je dojazd 0-10km je v nadrzi stale 5litrov paliva ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Ano, v nádrži bývá více paliva než udává počítač. Taky hodně záleží jak nafta pění, to potom vypíná pistoli mnohem dříve. To by potom mohlo dát dohromady těch 5l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Na dojezd 0 jsem najel 38 km a pak tankoval, otázkou je kam až bych dojel, ale vysvětluje to tvůj dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 (editace) Octavia combi 4x4 má nádrž 60L / 7L rezerva aspoň ta moje stará Editováno: 16. leden 2012, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Když PP ukazuje dojezd 10km, tak už je rezerva pravděpodobně téměř pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Mne sa už neraz podarilo s dpjazdom 0 km prejsť ešte 40 km a verím tomu, že tam ešte nejaký ten litrík nafty bol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Když PP ukazuje dojezd 10km, tak už je rezerva pravděpodobně téměř pryč. Ale kde že. U škodovky jsou na takové nezodpovědné řidiče připraveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 kluci si zahráváte jezdit tak do prázdna že se nebojíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Ale kde že. U škodovky jsou na takové nezodpovědné řidiče připraveni. Nemyslel jsem že tam nafta není, jen ta litráž označená hladovým okem. Jak jsem psal, když PP ukazuje 0 tak je tam toho ještě dost, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 kluci si zahráváte jezdit tak do prázdna že se nebojíte Mě nic jiného nezbylo, v DE mají na dálnicích poměrně málo pump. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 jo v DE jednu pumpu jsem přeje byla v protisměru a pak jsem trnul hrůzou jesli dojedu do další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Já na 0 dojel po dálnici 45 km a benzinka nikde. Pak jsem to už psychicky nevydržel a sjel jsem na výjezdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blindwolf Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Zdravím, moje zkušenost je taková, že při udávaném dojezdu PP 0 km se mi do nádrže nevejde víc než 50 litrů. Tzn., že mi tam vždycky cca 10 litrů zbyde. Mám Scouta 2.0 TDI. V servisu mi tvrdí, že je to normální. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Kdyz je dojezd 0 tak mam zkusenost ze je tam cca. 5 litru. Ted sem jel par desitek km s nulou a dotankovaval sem 52 (3 tam uzstaly). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blindwolf Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) No, jestli jsi tam natankoval 52 litru, tak ti tam zbylo 8 litru. Editováno: 13. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jestli to nebude tím, že LiveBomb nemá Scouta, resp. 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blindwolf Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) To jiste muze byt tim, ale v tom pripade nema ani normalni ctyrkolku a tim padem se svym prispevkem minul v tematu Editováno: 13. Květen 2014, autor: Blindwolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 I to se občas stává. Jinak typ auta beru z jeho podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Tak spis sem reagoval na to, ze ta rezerva na "Empty a 0 "bude 5 litru :-) Taky sem psal, ze sem dotantkoval 52 a 3 tam zustaly, coz je pri 55l nadrzi logicke :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blindwolf Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Panove, jeste me napada, jestli nemate nekdo zmapovany prumerny dojezd. Kombinovane prostredi (mesto, dalnice, mimo mesto), na letnich 17" kolech. Ted by me zajimaly nazory hlavne majitelu ctyrkolek. S moji starou OII 1.9 jsem se pohyboval kolem 800 km na nadrz. Se Scoutem se pohybuju v podobnych vzdalenostech. Druha vec, co me napadla je nasledujici Vim, ze o presnostech palubnich pocitacu se tady popsaly stovky stran, ale trochu me zarazi, jak moc mi ten muj lita. Dneska jsem jel trasu Praha - Trebon a zpet a na zpáteční ceste se stavoval na benzince. Nez jsem vypnul motor, dojezd byl 280 km, za 5 minut po nastartovani 120 km a postupne se vysplhal na nejakych 220. Mate nekdo podobnou zkusenost, ze by vam to takhle litalo? Predem dik za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Mám Scouta 2.0 tdi po fl a dojezd mám taky kolem 800 km. Jezdím i v zimě na 17", to mám dojezd nižší cca o 50 km. Ten aktuální dojezd se počítá podle nějaké aktuální spotřeby, nevím ale přesný algoritmus (docela by mě to zajímalo) ovšem takhle mi to nekolísá, těch 100 km je hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blindwolf Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Mne to prijde taky divny. U predesly oktavky mi to takhle nelitalo. Samozrejme, ze v servisu mi trvdi, ze je to normalni, protoze bla bla bla... Nemate nekdo poneti, v cem by mohla byt zrada? Editováno: 14. Květen 2014, autor: Blindwolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.