Přejít na obsah

objem nadrze OII 4x4


andytwo

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Panove, jeste me napada, jestli nemate nekdo zmapovany prumerny dojezd. Kombinovane prostredi (mesto, dalnice, mimo mesto), na letnich 17" kolech. Ted by me zajimaly nazory hlavne majitelu ctyrkolek. S moji starou OII 1.9 jsem se pohyboval kolem 800 km na nadrz. Se Scoutem se pohybuju v podobnych vzdalenostech. Druha vec, co me napadla je nasledujici :) Vim, ze o presnostech palubnich pocitacu se tady popsaly stovky stran, ale trochu me zarazi, jak moc mi ten muj lita. Dneska jsem jel trasu Praha - Trebon a zpet a na zpáteční ceste se stavoval na benzince. Nez jsem vypnul motor, dojezd byl 280 km, za 5 minut po nastartovani 120 km a postupne se vysplhal na nejakych 220. Mate nekdo podobnou zkusenost, ze by vam to takhle litalo? Predem dik za reakci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Scouta 2.0 tdi po fl a dojezd mám taky kolem 800 km. Jezdím i v zimě na 17", to mám dojezd nižší cca o 50 km. Ten aktuální dojezd se počítá podle nějaké aktuální spotřeby, nevím ale přesný algoritmus (docela by mě to zajímalo) ovšem takhle mi to nekolísá, těch 100 km je hodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...