Pandora Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Vedle sebe stály Roomster Trumf a Rapid SB, oba měly 3-ramenné volanty s hladkou kůží, vedle stála Fabia SLX s 3-ramemnným volantem, ale hrubším. Tak nevím, jestli jestli ty hladší volanty dorazí i do Fabie, nebo Rapid a Roomster mají odlišný materiál a budou mít nadále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Se startem Spacebacku dostal Rapid kvalitnejsi kuzi, nez byla pouzivana od zacatku vyroby liftbacku. Ta hrubsi kuze je levnejsi varianta, zrejme stiznosti zakazniku donutili vyrobce vratit se zpet ke kvalitnejsi (hladsi) verzi, jaka byla pouzivana drive. Sam jsem mel v Rapidu tu hrubsi/levnejsi kuzi a byl to skutecne preslap - pocitove na urovni obycejneho PUR volantu. FII a Roomster to dostaly zpet taky, jen se od Rapidu lisil termin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Díky za vysvětlení, je fakt, že ten hrubší mi trocu přopomínal plastový:-) ale tak nějak se mi líbil víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Napadla ma takáto vec. Nemá náhodou nová Octavia, alebo Superb ako voliteľnú výbavu vyhrievaný volant? Ak áno, tak by sa dal namontovať aj do Fabie, nie? Potom by bolo treba vyriešiť už iba jeho napájanie a zapínanie. Ovládanie by mohlo byť spojené s tlačítkom vyhrievania sedadla. Čo si o tom myslíte? Alebo Škodovka vyhrievaný volant v ponuke ani nemá, lebo vo VAG rozhodli, že ten môže mať iba VW. Neviem prečo, ale mám taký pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Bohužel vyhřívaný volant je sci-fi, minimálně co se škodovky týče... Ale také by se mě minimálně v tomto období tuze hodil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Zas takovy sci-fi to neni, ale aktualne ho v nabidce u zadneho modelu Skodovky nenajdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Škoda. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Když jsme u těch volantů v kůži, existuje i něco takového, ale zkušenost nemám, třeba se to bude někomu hodit: http://www.volantech.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_01 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Zdravím všechny, při přebírání FII Ambition Plus jsem si posteskl nad absencí koženého volantu,prodejce nabídl jeho dodělání někde v Blansku za 2,5k.To jsem akceptoval,v podstatě nevím kdo to dělal,Web nabízí firmu http://www.apos-auto.cz/ Vložit fotku se mi nějak nepovedlo,tak odkaz http://postimg.org/image/n3axa7csz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesounam Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Moc hezké , nevíš jak by to probíhalo kdybych si to chtěl nechat udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 no chlapy .. kdyby měl někdo zájem ... mam tu kožený tříramínko s perf.kůží ... koupil jsem si volant s MF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_01 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Moc hezké , nevíš jak by to probíhalo kdybych si to chtěl nechat udělat ? V mém případě měl prodejce na krámě volný volant,ten šel do Blanska na potažení(jsem z Brna,tak autem kousek) a až byl hotov tak jsem přijel jej vyměnit za ten co byl v mém voze.To bylo pár minut a hotovo. Bez druhého volantu asi pár dní bez auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swist Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Zdravim panove, jestli nekdo uvazujete o potazeni volantu, tak z vlastni zkusenosti doporucuji firmu volanty.net - nechal jsem si na fabku potahnout komplet volant rucku, radicku a kvalita prace, rychlost i domluva vse naprosto super. A po domluve neni problem nove potazene veci primo na miste vymenit, cehoz jsem take vyuzil. Takze za me naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jujing Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Zdravím čistě teoreticky šel by tento volant naprogramovat do Fabie 1.6 TDI 10/2010?http://auto.bazos.cz/inzerat/36456145/volant-skoda-RSoctaviayetifabiasuperb.php 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Šiel. Aký tam máš volant teraz ? S multifunkciou alebo bez ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jujing Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Bez. Co k tomu je všechno případně potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 no samotnú kabeláž k multifunkcii a hlavne riadiacu jednotku volantu pre multifunkciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 no chlapy .. kdyby měl někdo zájem ... mam tu kožený tříramínko s perf.kůží ... koupil jsem si volant s MF tipujem, že volant si už predal, či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 tipujem, že volant si už predal, či? A co chces kupit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 (editace) no, rozmýšľam nad takýmto volantom (octavia II - športový, trojramenný, perforovaný s úsmevom a logom RS), Editováno: 28. Srpen 2014, autor: Marekbaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Marek, ako to dopadlo, tiez chcem menit volant a budem potrebovat ten podvolantovy kruzok s multif. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Mam taky problem, ze chcem dat do F2 mod. r. 2014 multif. volant z O3 RS, kedze teraz multif. nemam, tak potrebujem novy podvolantovy kruzok, ale teraz ktory?? Nasiel som ponuku za 50€: 5K0-953-569L highline tempomat, pal pc a MF volant5K0-953-569-AB highline tempomat, pal pc a MF volant pre passat a cc5K0-953-549-C midline tempomat a pal pc5Q0-953-549 octavia III a golf 7 highline tempomat, pal PC a MF volant a vychadza mi posledny, alebo i prvy, len neviem ci to pojde na tyc volantu F2 a ked aj pojde, co na to riadiaca jednotka?? Dík. Editováno: 14. Duben 2015, autor: mimoxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Marek, ako to dopadlo, tiez chcem menit volant a budem potrebovat ten podvolantovy kruzok s multif. ak si všimneš, na obrázku je volant bez multif. tlačítok, dával som presne tento a šlo to v pohode, keďže mám pred face (viď. podpis), multifunkcia mi nepôjde. Akurát káblik z bagu zo starého volantu som prehodil. Čo sa týka podvol. krúžku s multif. neporadím, keďže s tým nemám skúsenosti, sorry. Opýtaj sa chlapcov, čo majú face auto a multifunkciu. Potom tu daj vedieť, ako si dopadol. Držím palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Dík, Galvi mi už poradil, je to lacnejšie riešenie, iba káblik stačí, len jedna komplikácia, treba prepojiť nejaký káblik na klaksón, vraj na multif. už nie je samostatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ináč to je pre mňa novinka, že to takto stačí , ale keď to tvrdí Galvi, tak to tak asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.