Květen 6, 201510 r Technická: Jsou ty fotky lakování ploutvý do barvy vozu, ale jen do pastelek, má vliv na příjem pokud by se stříkla základna do metalízy? Samozřejmě jen plast?
Září 8, 201510 r Zdravím chlapi. Vyřešil už někdo jakou použít ploutev u octy FL,aby se signál "alespoň" rovnal příjmu klasického prutu? Dík za postřehy..
Září 9, 201510 r Dej tam jakoukoliv ploutev a nekde v aute nechej schovany prut. Ploutev proste na radio neni delana.
Září 14, 201510 r Taky se ale na ní dá něco chytit. Já mám origo ploutev s GPS z FL s krátkým prutem a celkem se to dá :-) Chtělo by to teda ještě někam umístit druhou anténu, ale na to prdím. Stejně většinou poslouchám hudbu z SD card.
Září 14, 201510 r Jenze ploutev s prutem je to samy jako bezna antena A na ploutev bez prutu chytis kulovy
Září 21, 20159 r Já jsem myslel,jestli někdo náhodou někde na netu nenarazil na FM ploutev,která má alespoň podobné vlastnosti jako orig. anténa. Nechávat tam dvě,když origo bude někde v sloupku se mi zdá jako nešťastné řešení..
Září 21, 20159 r Z principu ploutev neni delana na prijem FM, takze tezko muze mit vlastnosti originalni anteny.
Říjen 2, 20159 r kadlec: Já jsem ho právě četl a celé. Je ale "celkem staré".. Zdálo se mi jestli třeba někdo nepřišel s řešením,které by fungovalo.. Třeba použít ploutev z OIII,nebo tak něco..
Říjen 2, 20159 r Ploutev z OIII neumi FM chytit stejne jako jakakoliv jina ploutev. Ploutev je jen na GSM a GPS (a jeste teda asi na Webasto).
Říjen 2, 20159 r Mám objednánu ploutev z correct.cz tak uvidíme, jak bude fungovat v Rapidu (který má ještě navíc standardně anténu v zadním skle). Měl jsem od nich už klasickou prutovou anténu a rozdíl v síle příjmu signálu byl oproti originální anténě opravdu znatelný. Mají totiž dobře odladěný zesilovač přímo v základně antény.
Říjen 2, 20159 r Zesilovač ti je k ničemu když nemáš anténu a ploutve není anténa jen v lepším případě kousek samotného drátu Vždyť se to tu píše furt dokola
Říjen 2, 20159 r To já vím. Ale laskavě si přečti jejich informace na stránkách produktu, než to úplně odsoudíš. Samozřejmě nejlepší zesilovač je dlouhý prut, to moc dobře vím. Ale taky jim po zkušenostech věřím, že to mají hodně dobře vymyšlené, aby to fungovalo líp, než konkurence,když už to není úplně správně podle fyzikálních zákonitostí. Mám totiž zkušenost s laděním normální antény, kdy nebyl problém s reklamací a předěláním antény na modernější a mechanicky odolnější typ místo původního, který jsem u nich koupil. Takovou vstřícnost jsem dlouho nezažil. Jsou to totiž spíš fandové než draví obchodníci. Namontuju, odzkouším, poreferuju.
Říjen 3, 20159 r No jsem zvědav i když to podle mě nic nechyti, budeš chytat signál na druhou anténu v okně Na vstřícnost se signál chytat neda
Říjen 3, 20159 r Myslim si to same. Na dvoutunerovem radiu se to moc nevyzkousi. Chtelo by to zkusit s nejakym jednotunerovym...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.