kimmi Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Som zvedavý,potom sa ohlás či to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sofffos Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Aby som nemystifikoval. Ja neviem isto ci mi to chipli, a ci prave toto pomohlo. Ja viem len to ze mam vyssi vykon, a to ze uz tie starty uz skoro 6 rokov su v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sofffos Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Tu som nasiel video ze ako mi to vtedy robilo https://youtu.be/AD6_7g4_Q6k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Presne tak to dela i me. Nastartuje a chcipne,nekdy po druhe uz chytne na drb ale nekdy taky ne a ma to jako by zvuk na 3 valce na potreti vzdy uz ok. Vcera mi to udelalo zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Zdravim, Ještě jsem přišel na jednu věc když před startem 2x prošlápnu plyn a nasledně nastartuju auto mi vždy za studena nastartuje na poprvé. Může mi někdo vysvetlit proč to tak je? Co se stane díky tomu,že ten plynový pedál zmáčknu? Které součástky se zaktivují? Čerpadlo,rele? Nejaké čidlo? Nějak tomu nerozumím,ale už to testuji 14 dní a pokaždé když to udělám auto chytne,když ne tak start až na po 2x az 3x ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N.Twisp Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 (editace) Zvláštní, u mě prošlápnutí plynu BĚHEM startování pomáhá snížit počet pokusů k nastartování. Bez plynu chytne a chcípne tak 5x až 6x, s plynem většinou jen jednou, pak do chytne tak na tři válce, že se to celé třepe a nereaguje na plyn, tak to zdechnu radši sám a na potřetí vše ok. Vyzkouším i před startováním. Editováno: 16. Červenec 2020, autor: N.Twisp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Tak jak to dopadlo s tím prošlápnutím plynu před startem? Já mám dnes po výměně palivového čerpadla. Tak uvidím,jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N.Twisp Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Tak prošlápnutí plynu před startem u mě bez efektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1sm Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 U mě prošlápnutí plynu taky bez efektu. Jediné co jsem zatím vypozoroval, tak startují stylem: 1start) klasika otevření dveří zabzuči čerpadlo, klíčky v zapalování zabzuči čerpadlo pozhasinaji kontrolky start. Motor naskočí neudrží volnobeh a chcipne. 2start) mám vypnuté klíčky než uslyšim cvaknout relatko cca 20-40s pak otočím klíčky tady mi přijde že čerpadlo buď bzuči dlouho a start už je ok. nebo bzuči krátce a startuji potřetí stejným způsobem a pak už je úspěšnost cca 90% (starty v hodně teplem a zase naopak studeném počasí napoprvé) Ještě to budu sledovat. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Tak u mě to vypadá,že mám vyřešené studené starty. Výměna palivového čerpadla 4 bar. Čerpadlo jde už i pořádně slyšet když se otevřou dveře jak tlačí. 7den nastartoval na poprvé. Ještě to budu sledovat,ale snad to bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1sm Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Ahoj Jaké palivove čerpadlo 4bar ti tam dali? Já zatím našel jen tohle. https://automedik.cz/palivova-privodni-jednotka-hoffer-7507006e Dej vědět ještě za týden jestli starty pořád ok. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 https://www.autokelly.cz/Product/MM-MAM00023M/12430601/39849642;39850140;7;5247;144631;34236225;34095045 Ahoj,dali mi tam tohle. Jasny dam vedet. Ted to testuju ale uz to vypada dobre,protoze to treba startovalo max 3 dny na prvni pokus a pak zase tyden na potreti. Prý original cerpadla byli v nejakych modelech polske 3bar a hodne se to menilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 (editace) No neviem, cerpadla boli rovnake a regulator je v filtri, a 63kw ma 4bar filter, a uz som to tu pisal ze si vymente cerpadla, ked uz mate update softu. Meranie tlaku nic neriesi, lebo benzim za noc spadne z cerpadla, a rany start je problemovy. V systeme je maly tlak, vstrekovace zle rozprasuju palivo to zle hori a motor nevie co stym. A chvilku trva kym sa bubliny odstranua z filtra a cerpadla., Editováno: 27. Červenec 2020, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 "atlan",no a teraz mi vysvetli ako je možné že v zime benzín nespadne a motor štartuje na prvý krát,alebo pri vyžších teplotách v lete napr.nad 25C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 To by mě taky zajímalo,ale tohle ví asi jen bůh a sovětský svaz ? Za mě nemůžu říct že to v zimě nedělalo protože auto vlastním teprve necelé 2měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 hanes vyskúšaj to s tou spínačkou keď budeš štartovať a motor nechytá iba točí tak ju uvolni a uvidíš či chytí alebo nie,mne ke´d ju uvoľním tak naskočí a pritom by sa mala uvolniť až naskočí motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Jasný vyzkouším. Ještě mě trápí problém s ventilátorem co je v palubovce,ale tam mi nikdo neodpovídá v jiném vláknu. Nemá tady někdo zkušenosti? Ps. Vím,že to sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Myslel som kľúč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-SK Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Takže vraciam sa zo servisu tentokrát mi pomohli. Vymenili palivové čerpadlo, odsali palivo z nádrže - bolo znečistené, zakalené a nahrali najnovší soft. Pomohlo ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1sm Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 před 23 minutami, tomas-SK napsal: Takže vraciam sa zo servisu tentokrát mi pomohli. Vymenili palivové čerpadlo, odsali palivo z nádrže - bolo znečistené, zakalené a nahrali najnovší soft. Pomohlo ! :) Ahoj tomas-SK O jaké auto šlo? a víš jaké čerpadlo ti tam přesně dali? Značka + 3bar nebo 4bar? Diky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-SK Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 (editace) Fabia I - 1.4 16 59 kw BUD - Čerpadlo BOSCH 4 BAR (originál nebol skladom) Editováno: 31. Červenec 2020, autor: tomas-SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 V 28. 7. 2020 na 9:39, kimmi napsal: "atlan",no a teraz mi vysvetli ako je možné že v zime benzín nespadne a motor štartuje Hustota, jiné vůle.... tohle jsem zažíval při špatné vodní pumpě. Kromě okamžiku ohřívání/chladnutí nic neunikalo. Přesto od jízdy k jízdě zmizelo půl litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuly Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 (editace) tomas-SK , pomohlo ti soft a nie cerpadlo. Mne tiez asi pred dvoma rokmi prehlali soft a odvtedy bez poruchy a tiez mam 1.4 59kw BUD len v octavii. Editováno: 31. Červenec 2020, autor: fuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-SK Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Nie, testovali v servise najskôr soft, to nepomohlo, tak pátrali ďalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanesRoomster Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ahoj,tak jsem tu zpět a dávám info po výměně čerpadla. Auto 14dní startuje na drb. Tak snad to bylo tím čerpadlem. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.