Igor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tak sa mi podarilo vypátrať umiestnenie diagnostickej zásuvky - je klasicky vľavo dole pod volantom, tentoraz schovaná za plastovou krytkou. Všímnite si tlačítko na zapínanie denného svietenia v strede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 A zakryté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 To tlacitko pro aktivaci denniho sviceni je kolibka, pozor na to, pri nesetrnem pokusu o to ho zmacknout muze dojit k jeho zatlaceni do palubky... Aktivace je stlacenim na leve strane spinace/vypinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 maverick> uf to jsou rady. Nikdy jsem se o auta nezajímal tak, než že se mi líbily a jezdil jsem s něma. Ale za ten týden co tu pročítám, jak jde fábie upravit a co kde je, se tomu budu muset začít věnovat. Dneska jsem fotil Felicii pro zájemce o koupi. Já se toho Roomstra snad nedočkám...uf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Takže ten Roomster má denní svícení už z továrny jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 jj....buď si ho zapneš a svítíš po nastartování a nebo ho vypneš a nesvítíš po nastartování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Lancelot: U nas v CR ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 jo tak to je good , tak by to mohlo být i u Octavie II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Lancelot: U OII denni sviceni jednoduse nakodujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 jo já vím ale takhle by to bylo lepší třeba kdyby si chtěl tuto funkci vypnout nemusíš nic kódovat jen přepneš přepínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 to denne svietenie je take iste ako predavaju v molpire... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 jj ja mam u OII dennisviceni a sereme to, neda se v tom soulozit aniz by svitili parkovacky (a bezel motor kvuli topeni), U Roomika sem to vypnul, stejne sem naucenej automaticky rosvecet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Zajimalo by me jaky kabel bych si mel koupit pokud bych chtel diagnostikovat Roomstera. Koukal jsem do odkazu co je tady na strankach, ale nevyznam se v tom co si mam vlastne koupit. Libilo by se mi, kdyby to pak slo pichnout i treba do Fabie I. Taky me na tech strankach zaujala moznost aktivace stahovani oken DO i kdyz tam se hovori o Octavkach. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 mvh: Určite ti bude fungovať Hex-Can kábel, urobíš s ním takmer všetko aktuálne vyrábané v koncerne. Aktivovanie sťahovania okien cez DO sa u O1 riešilo úpravou sotfvéru RJ komfortu. Nebol to bežný zásah a pokiaľ viem, nestačilo mať obyčajný diagnostický kábel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 no k tomu stahovani oken. stahovat i vytahovat jde pridrzenim klicku, ze? to funguje i u OII i u rumika, me by stacilo, kdyby se automaticky vytahli kdyz bych auto zamykal, otvirat je nemusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 IGOR: koukal jsem na te stranky motordiag.cz a tam maji kabel HEX-CAN jen v kombinaci s nejakym softwarem celkem za 9kkc. Ty ostatni kabely pouzit nejdou? Myslim tim levnejsi Treba me tam zaujal bluetooth modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Na Roomstera Ti staci uplne zakladni VAG kabel (jak seriovy, tak usb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 A co vsetko dokazem na romikovi sam s tym VAG kabelom porobit? Vypnut airbag spolujazdca? Zdiagnostikovat a vypnut kontrolku servisneho intervalu (resetnut)? Porad co sa s nim vsetko da... Daju sa analyzovat aj nejako data pocas jazdy? DikY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Hej stačí obyč KLINE kábel, veď roomster je vlastne trochu upravená elektrika fábie I, rovnaká BSG.....atď plus nejake novotky ale všetko ide cez normalny kabel. RomanKo: servisný interval na budíkoch spravíš, do airbagov by som sa radšej nevrtal, ale RJ airbagu ide diagnostikovať a ano daju sa merané hodnoty napr na motorovej RJ alebo RJ abs dať do grafu počas jazdy vo vAG-COMe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) cize potrebujem ten isty kabel ako na FI? Teda KLINE=VAG kabel? Ja som jelen z tych nazvov a typov kablov. Sorry ze sa tak hlupo vypytujem. Proste potrebujem cenovo dostupny kabel na diagnostiku svojho auta (co zvladne aj amater ako ja) a na to aby som si mohol zrusit servisne intervaly (ten blby blikajuci klucik) ked bude auto po zaruke a budem si menit olej a brzdove oblozenie sam... Tak diky profor za info. PS: Jo, aky je rozdiel v programe VAG COM a VAG PROG? Editováno: 15. Srpen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 zdarec, chci se zeptat co vse bych potrebova?? nejakej kabel, programek a notas, ale co si pak budu moct vse zmenit?? diky date nejaky tipy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.