Publikováno Srpen 4, 200619 r Tak sa mi podarilo vypátrať umiestnenie diagnostickej zásuvky - je klasicky vľavo dole pod volantom, tentoraz schovaná za plastovou krytkou. Všímnite si tlačítko na zapínanie denného svietenia v strede...
Srpen 4, 200619 r To tlacitko pro aktivaci denniho sviceni je kolibka, pozor na to, pri nesetrnem pokusu o to ho zmacknout muze dojit k jeho zatlaceni do palubky... Aktivace je stlacenim na leve strane spinace/vypinace.
Srpen 4, 200619 r maverick> uf to jsou rady. Nikdy jsem se o auta nezajímal tak, než že se mi líbily a jezdil jsem s něma. Ale za ten týden co tu pročítám, jak jde fábie upravit a co kde je, se tomu budu muset začít věnovat. Dneska jsem fotil Felicii pro zájemce o koupi. Já se toho Roomstra snad nedočkám...uf
Srpen 4, 200619 r jj....buď si ho zapneš a svítíš po nastartování a nebo ho vypneš a nesvítíš po nastartování
Srpen 5, 200619 r jo já vím ale takhle by to bylo lepší třeba kdyby si chtěl tuto funkci vypnout nemusíš nic kódovat jen přepneš přepínač
Leden 29, 200718 r jj ja mam u OII dennisviceni a sereme to, neda se v tom soulozit aniz by svitili parkovacky (a bezel motor kvuli topeni), U Roomika sem to vypnul, stejne sem naucenej automaticky rosvecet.
Březen 7, 200718 r Zajimalo by me jaky kabel bych si mel koupit pokud bych chtel diagnostikovat Roomstera. Koukal jsem do odkazu co je tady na strankach, ale nevyznam se v tom co si mam vlastne koupit. Libilo by se mi, kdyby to pak slo pichnout i treba do Fabie I. Taky me na tech strankach zaujala moznost aktivace stahovani oken DO i kdyz tam se hovori o Octavkach. Poradi nekdo?
Březen 7, 200718 r Autor mvh: Určite ti bude fungovať Hex-Can kábel, urobíš s ním takmer všetko aktuálne vyrábané v koncerne. Aktivovanie sťahovania okien cez DO sa u O1 riešilo úpravou sotfvéru RJ komfortu. Nebol to bežný zásah a pokiaľ viem, nestačilo mať obyčajný diagnostický kábel.
Březen 7, 200718 r no k tomu stahovani oken. stahovat i vytahovat jde pridrzenim klicku, ze? to funguje i u OII i u rumika, me by stacilo, kdyby se automaticky vytahli kdyz bych auto zamykal, otvirat je nemusim.
Březen 8, 200718 r IGOR: koukal jsem na te stranky motordiag.cz a tam maji kabel HEX-CAN jen v kombinaci s nejakym softwarem celkem za 9kkc. Ty ostatni kabely pouzit nejdou? Myslim tim levnejsi Treba me tam zaujal bluetooth modul
Srpen 14, 200718 r A co vsetko dokazem na romikovi sam s tym VAG kabelom porobit? Vypnut airbag spolujazdca? Zdiagnostikovat a vypnut kontrolku servisneho intervalu (resetnut)? Porad co sa s nim vsetko da... Daju sa analyzovat aj nejako data pocas jazdy? DikY!
Srpen 14, 200718 r Hej stačí obyč KLINE kábel, veď roomster je vlastne trochu upravená elektrika fábie I, rovnaká BSG.....atď plus nejake novotky ale všetko ide cez normalny kabel. RomanKo: servisný interval na budíkoch spravíš, do airbagov by som sa radšej nevrtal, ale RJ airbagu ide diagnostikovať a ano daju sa merané hodnoty napr na motorovej RJ alebo RJ abs dať do grafu počas jazdy vo vAG-COMe
Srpen 15, 200718 r cize potrebujem ten isty kabel ako na FI? Teda KLINE=VAG kabel? Ja som jelen z tych nazvov a typov kablov. Sorry ze sa tak hlupo vypytujem. Proste potrebujem cenovo dostupny kabel na diagnostiku svojho auta (co zvladne aj amater ako ja) a na to aby som si mohol zrusit servisne intervaly (ten blby blikajuci klucik) ked bude auto po zaruke a budem si menit olej a brzdove oblozenie sam... Tak diky profor za info. PS: Jo, aky je rozdiel v programe VAG COM a VAG PROG? Upraveno Srpen 15, 200718 r od RomanKo
Červen 24, 201312 r zdarec, chci se zeptat co vse bych potrebova?? nejakej kabel, programek a notas, ale co si pak budu moct vse zmenit?? diky date nejaky tipy??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.