Publikováno Únor 5, 201213 r zdravim,nejspis porusuji pravidla..ale ve spravne sekci zadna odezva..tak to zkousim tady.... http://forum.skodahome.cz/topic/116441-studeny-motor-a-kontrolka-esp/ jeste mne napadlo zda nemuze byt auto nejak upraveno na jine podminky,kdyz dle vin je urceno pro italii ... co treba prehrat RJ ?
Únor 5, 201213 r asi ti veľmi neporadím,ale toto.. 18265 - signal zatizeni : chybive hlaseni od ridici jednotky motoru P1857 - 000 - - - sporadicka prehratie softu RJ motora sa týkalo čo viem hlavne motorov BKY... Upraveno Únor 5, 201213 r od libero1071
Únor 5, 201213 r Autor nemel by nekdo hodnoty z DP co jde cist na vagu motoru BZG ..nebo alespon 1.2 47kw ?
Únor 7, 201213 r Autor tak jsem koumal hodnoty za studena ...venku -9 ....ale teplotachlad kapaliny ukazovala +9 hodnota nasavaneho vzduchu -9 zacnu startovat a najednou telota chladici kapaliny se spravi z +9 na -9 ...a zacne soupat az na normalni hodnotu cca 90 ..a teplota nasavenho vzduchu +35 pak vypnu motor a koukam na teplotu chlad.kap. a je tam 90 ...zacnu startovat a jelikoz motor jiz chladl najednou klesne hnedka na 80 ... kde tedy hledat chybu? RJ? nebo svazek kabelaze?
Únor 8, 201213 r Autor a kde tedy? prosteto cidlo kdyz motorneni nastartovanej rika nesmysli ..ale kdyz se nastartuje tak uz jev pohode .....tak nevim ...
Únor 8, 201213 r no neřekl bych že čidlo hlásí nesmysly, ale spíš mi přijde co si pamatuje ŘJ a po nastartování dojde k přímému spojení se všemi akčními a pasívními členy a načtou se aktuální hodnoty. Kdyby i po startu jednotka hlásila odlišnou teplotu, pak bych připustil, že je čidlo v háji
Únor 8, 201213 r Autor jasny ..cidel jsem zkusil nekolik ...a jsou opravdu dobre ...tedka jsem to jeste koumal a mas pravdu ....veskere veliciny se meni ,jen teplotu chlad.kapaliny si jednotka pamatuje ....divne ..nastartuji a hnedka ze zmeni na realnou hodnotu ...proto ty spatny starty ..... ale jake je reseni? komu to mam dat ? myslite,ze je spatna RJ? dat ji treba do skodovky preflashovat? nebo?
Únor 8, 201213 r Ja som to tiež sledoval a nemal som teplotu chl.kvapaliny v mínusových hodnotách.Teplotu chladiacej som mal 2C a teplotu nasávanéhovzduchu -3C a vonku bolo -3C.Po naštartovaní motora obe hodnoty začali stúpať,samozrejme chladiaca vyrazne viac.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.