Publikováno Únor 5, 201213 r Ako zistím kompletnu výbavu mojho SII? Je to sedan rok vyroby 2009 a auto je dovezene z Francúzska. Dakujem
Únor 5, 201213 r Sem http://igorweb.org/e...ec/Default.aspx zadej kódy výbavy - najdeš je na první straně sevisní knížky,nebo v kufru pod koberečkem poblíž rezervy.
Únor 5, 201213 r Autor Takto to dopadlo Dakujem E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RG = Vnější zpětné zrcátko vpravo, konvexní, prodloužené 1KJ = Kotoučové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny HG8 = Pneumatiky 225/45 R17 94W/Y 4UP = Airbag řidiče a spolujezdce s kolenním airbagem a vypínáním airbagu spolujezdce 3NU = Zadní sedadlo nedělené, zadní opěradlo s loketní opěrou dělené a sklopné 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag 4A4 = Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací 8L5 = Střešní anténa anténa v okně" J0L = Baterie 340A (70Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GU = Alternátor 140A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q7 = Navigační systém s barevným displejem 8AY = Rádio pro navigační systém 8GL = Alternátor 120A 8X1 = S omývacím zařízením světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B08 = Země typových zkoušek-FRANCIE G51 = Tlumení přední QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L4 = Elektricky nastavitelné obě přední sedadla, řidičova s pamětí 9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů Q2J = Komfortní sedadla vpředu 7X2 = Pomocné parkovací zařízení vpředu a vzadu 9W8 = Příprava pro telefon 8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný) 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GD = Nákladová podlaha vzadu GG1 = kód nenalezen :-( 7GG = Exhalační předpis EU4 DPF L03 = Okruh pérování 03 7P1 = Bederní opěra v předních sedadlech, elektricky nastavitelná F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 2VA = Přídavný nápis "GTI 16V Edition" (bez označení modelu) 3S4 = Příprava pro příčný střešní nosič = kód nenalezen :-(
Únor 6, 201213 r E0A = Žádné akční provedení 1D2 = Závěsné zařízení s odnímatelnou hlavicí 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KJ = Kotoučové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny HG8 = Pneumatiky 225/45 R17 94W/Y 4UP = Airbag řidiče a spolujezdce s kolenním airbagem a vypínáním airbagu spolujezdce 3NW = Zadní sedadlo a opěradlo dělené, sklopnéa s loketní opěrkou 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu při nehodě napínaný, výškově seříditelný 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag 4A4 = Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací 8ZF = S anténou v bočním okně J0L = Baterie 340A (70Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GU = Alternátor 140A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AK = Klimatronic bez freonu 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7T6 = Navigační systém (MID) 8AY = Rádio pro navigační systém 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X1 = S omývacím zařízením světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B02 = Země typových zkoušek-BELGIE G54 = Tlumení přední QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L4 = Elektricky nastavitelné obě přední sedadla, řidičova s pamětí 9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů Q2J = Komfortní sedadla vpředu 7X5 = Parkovací asistent 9WQ = Multimédia v zadní části vozu 8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný) 7AQ = S imobilisérem , alarmem, nezávislou sirénou, hlídáním vnitřního prostoru a ochranou proti odtažení 3GN = Variab. koncepce zavazadlového prostoru QG1 = Prodloužený servisní interval 7GG = Exhalační předpis EU4 DPF L12 = Okruh pérování 12 7P1 = Bederní opěra v předních sedadlech, elektricky nastavitelná F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 2UC = Sportovní provedení 3S9 = Střešní nosič
Únor 6, 201213 r Autor 9WQ = Multimédia v zadní části vozu co to je? inac moc podobne vozidlo nehodite sem aj fotku? ja ma m vybavu ELEGANCE Praha
Únor 8, 201213 r Autor ja chcem casom dat spravit do auta TV tuner cuvaciu kameru a 2 LCD monitory do hlavových opierok
Červen 10, 201411 r je to sice 2 roky stará téma ale vie mi niekto povedať čo to je toto "L03 = Okruh pérování 03" mám fabiu a pri dekodovaní výbavy to tam mám
Červen 11, 201411 r tak som si to tam nahadzal aj ja a vyslo mi toto: 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KJ = Kotoučové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H7D = Pneumatiky 225/40 R18 92Y xl 4UP = Airbag řidiče a spolujezdce s kolenním airbagem a vypínáním airbagu spolujezdce 3NW = Zadní sedadlo a opěradlo dělené, sklopnéa s loketní opěrkou 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný 4X4 = Boční airbag vpředu a vzadu s hlavovým airbagem 4A4 = Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací 8ZF = S anténou v bočním okně J0L = Baterie 340A (70Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GV = Alternátor 180A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7T6 = Navigační systém (MID) 8AY = Rádio pro navigační systém 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X1 = S omývacím zařízením světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B59 = Země typových zkoušek-SLOVENSKO G07 = Tlumení přední QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L4 = Elektricky nastavitelné obě přední sedadla, řidičova s pamětí 9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů Q2A = Normální sedadla vpředu 7X5 = Parkovací asistent 9W8 = Příprava pro telefon 8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný) 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 6GG = Přídavné díly - rozšířené podběhy kol QG1 = Prodloužený servisní interval 7MG = Exhalační předpis EU5 L30 = Okruh pérování 30 7P1 = Bederní opěra v předních sedadlech, elektricky nastavitelná F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 2UA = Bez provedení pro špatné cesty 3S9 = Střešní nosič Cakal som napr. ze tam bude aj taka dolezita vec ako vyhrievane celne sklo nie? Mam to a v tych kodoch to nikde nie je. A odkial sa da zistit, aky typ vybavy to je (ci nejaka elegance alebo tak)?
Listopad 20, 20186 r Ahoj všem, nechci zakládat nové téma, a tak bych rád oživil toto. Podle štítku s kódy výbavy, mám ve voze systém proti krádeži včetně ovládání prostoru pro cestující se záložní houkačkou a ochranou proti krádeži. Domnívám se, že zmíněné ovládání by mělo být na sloupku u řidiče, avšak u mě ve voze se nenachází. Tedy můj dotaz zní, jak ověřím přítomnost alarmu, děkuji moc. Upraveno Listopad 20, 20186 r od Hammerdin
Listopad 20, 20186 r Najjednoduchšie riešenie pokiaľ nemáš diagnostiku... Zamkni auto keď v ňom sedíš... Začni sa hýbať a ultrazvukové senzory pri stropnej skrinke na okuliare by ťa mali zachytiť... Upraveno Listopad 20, 20186 r od r_e_n_e
Listopad 20, 20186 r Ahoj, to jsem již zkoušel a nic. Na druhou stranu jsem četl, že životnost zdroje houkačky je cca 5 let, auto mám z dovozu, tak bůh ví, kdo a jestli ho vůbec měnil. Každopádně děkuji za reakci. Diagnostiku mám z Číny a aj verzi, ne, že bych nebyl schopen přeložit, ale spíš nevím, kde hledat :D
Listopad 21, 20186 r Vlastnim S2 s Alarmom a sledovanim vnutorneho priestoru. Auto ma 8 rokov a hukacka ide bez problemov. Absencia tlacidla na vypnutie sledovania ma dost zaraza. Mas vobec ultrazvukove senzory v stredovej konzole v stopnici ? ( take ohrukle otvory ktore maju v sebe taku ohruhlu mriezku)
Listopad 22, 20186 r https://www.cars-equipment.com/en/shop/bulbs-light-bar-15/oem-3t0947105b-aqd-skoda-superb-2/#prettyPhoto
Prosinec 3, 20186 r Toto ve vozidle nemám, tak je záhada vyřešena. Holt štítek s vyznačením výbavy není úplně přesný. Děkuji za odpovědi.
Červen 7, 20232 r Ahoj. Som tu nový a chcel by som sa spýtať či by mi niekto zistil výbavu podľa vin. Ďakujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.