zabiak Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Tak co Roomsteráci jak se vám sním jezdí? Pochlubte se se zážitky z jízdy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Pochlubím se až v září, již objednána. Zatím jsem jel jen 5 km s testovací 1,2 a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Moje poznatky - asi nema cenu to psat znova... Maverick´s Roomster poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 (editace) puvodne jsme to chteli domu misto Peugeota Partnera ale po porovnani velikosti je ten roomster malinkej coz je skoda protoze se me libi a mel jsem tu cest se chvilku vozit v tom nejsilnejsim dieselu a docela to i jede Editováno: 7. Září 2006, autor: baurak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Skušenosti s Roomsterem jsou následující: mám 1,2HTP výbavu Style. Z kraje je ten motor hodně syrovej, vyžší spotřeba. V současné době mám něco ke 4 000 km, a je to znát, že si ten motor sedá. Byl jsem na to upozorňovanej prodejcem. Negativum je zapnutá klimoška, to je hodně znát na akceleraci. iak jsem spokojenej. Fakt je že jsem přešel z Fiata Stilo 1,4 16V 6 speed na 1,2 HTP, a musel jsem si zvykat na jiný způsob řazení a vytáčení motoru, ale v pohodě. Menší problémy byly s otevíráním okna spolujezdce - špatný spinač ovládání el.okna ve dveřích spolujezdce, po výměně v servisu pohoda. Při tomhle mi na pokyn z MB měnili preventivně otevírání pátých dveří ( kliku) a otevírání schránky v palubce. ( prý měli nějaké problémy, zlobilo to tak to měnili preventivně ). Ale jinak nelituju, že jsem se nechal manželkou ukecat a koupil Roomstera ( původně to měla být Fabie). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 To: foromen Jakou máš spotřebu. Jezdíš dálnici nebo město? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 To: foromen Jakou máš spotřebu. Jezdíš dálnici nebo město? Děkuji Jezdím převážně město, dlouhodobá mi ukazuje 7,4, jinak průměr mezi 7 a 8 litry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A nie je to trochu nadštandard? Ja mám priemer o pár deci viacej (okolo 8) ale je to iná váhová aj výkonnostná kategória. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A nie je to trochu nadštandard? Ja mám priemer o pár deci viacej (okolo 8) ale je to iná váhová aj výkonnostná kategória. no nevím, ale zítra mám trochu ježdění město i mimo, tak to zkouknu a večer napíšu spotřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 (editace) tak jsem kontroloval spotřebu. Trasa Kladno-centrum - Praha-Dejvická a zpět, počítač ukázal průměr 6,5l/100km. Max. rychlost byla 110 km/h na R7, déšť. Po městě to leze na 7,6 l/100km. Editováno: 15. Listopad 2006, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Toto sú celkom prijateľné čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roki11 Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Takže nazdar. Prispejem aj ja trošku do mlyna.Vlastním 1.6 verziu Style.Odjazdil som nejakých 1100 km.Najprv napíšem negatíva,ktoré som si všimol a na ktoré môžete reagovať.Vadí mi tesniaca guma na pravom hornom rohu dverí vodiča.Keď otvorím dvere,tak sa mi párkrát stalo,že som o ňu zavadil a ostala povysunutá. Keď mám nastavené najvyššie sedenie,tak mi vadí vo výhľade zrkadlo a privítal by som aby predné okno bolo potiahnuté viac do strechy.Zlý pohľad na napr.semafor.Nie vždy sa mi podarí zatvoriť piate dvere na prvý pokus.Pri radení mám dojem ,že mi ostáva vysieť plynový pedal.Dosť to cítim pri športovej jazde a teda pri rýchlom preradení.Noha z plynu musí ísť uplne dole a potom preradím,čo može byť chyba pri potrebe rýchleho preradenia rýchlosti. Skrinky pod sedadlom vodiča sa mi zdajú dosť malé.Stredná sedačka vzadu je oproti krajným vysunutá vpredu,čo nepôsobi dobre esteticky ani funkčne. Čo sa týka spotreby:trasa Nitra - Poprad mi vyšla 7,2 l/100 km.Po meste je to už viac.Okolo 8.5-9 litrov.Neverím,že by sa to nejako upravilo,tie motory už bývajú zabehnuté.Aspoň tak som počul.A nezdá sa mi to pri 3 a 4 nejaké živé. Čo sa týka komfortu vozenia samotného,hluku motora som spokojný,ako i s priestorom pre vodiča (pri nastavení najvýššieho sedenia).Dokonca sa mi sedelo pohodlnejšie ako v Oktávii. Celkový dojem z vozu napriek tým negatívam mám vcelku pozitívny. Tak toď vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Roki11: Snad jen poznamka k zabehnuti motoru. Kazdej motor si postupne seda, pri 1100 km je jeste dost syrovej. Spotreba se bude jeste korigovat, zalezi vsak na tve noze, jestli napr. nezrychlis styl jizdy. Jinak ja jsem mel 1.6 k dispozici s najetyma 2600km, behem 14 dni jsem s ni najel dalsich 3000km a dynamika mi prisla velmi slusna (v ramci meritek u motoru 1.6). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Nazdar panove, je to sice OT, ale neda mi to abych se nepochlubil: Prave jsem se vratil z porodnice, kde se mi narodila dcera Kristynka parametry: vyska-51cm, vaha-3150g, z prislusenstvi se projevoval hlavne vyrazny klakson, jinak dilenske zpracovani je na vysoke urovni, vsechny dily pekne licujou a drobne nedostatky se prej srovnaj behem par dni. spotreba je zatim mala, ale nema moc najeto, takze to se ukaze az casem. Byl jsem osobne pritomen jak pocatku vyroby, tak i behem celeho procesu az do finalniho sjeti z vyrobni linky. Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kurna akorat tu mam jen 5l slivovice, to sem nejak podcenil. No a abych uplne nevypadnul z tematu, tak do porodnice i z porodnice jsem jel vozem značky ROOMSTER a bylo to pekny povozenicko takze jsem SPOKOJEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Gratuluji, Je to krásný model, co? V našem případě se začal Roomster oficiálně prodávat jen pět dní před narozením Klárky, takže my si museli těch 5 měsíců počkat. No abych pravdu řekl, tak ještě v červenci jsme nevěděli, že si budeme nové auto kupovat, jenže co se začal vozit kočár, tak jsme si museli půjčovat Fabii od dědy. Kočár se do Felicie prostě nevlezl. Tak ať je zdravá a hodná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Tak i já se připojuji ke gratulaci, přeju hodně zdraví malé a samozřejmě i oběma rodičům a aby malá krásně spinkala při jízdách v Roomsteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric4z10 Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Už je to tady, ve čtvrtek jsem si byl pro Roomstra, čekal jsem sice trochu dýl, ale teď po čtyřech dnech toho nelituju.... koupil jsem si 1.6 Sport a dovybavil ho ESP - který jsem si šel hned vyzkoušet - a super! Fakt mě překvapilo, jak Roomster sedí, myslel jsem si, že se to bude naklánět a ono nic... fakt chválím škodovku! Zatím mě jenom děsí průměrná spotřeba, která je na 8.9, ale zatím jsem s ním najel jen cca 500 kilometrů... jezím dálnice město půl na půl. Hodnotím ho sice zatím jen po čtyřech dnech, ale to auto mě fakt ohromilo. Všem váhavcům doporučuji!!!! Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Už je to tady, ve čtvrtek jsem si byl pro Roomstra, čekal jsem sice trochu dýl, ale teď po čtyřech dnech toho nelituju.... koupil jsem si 1.6 Sport a dovybavil ho ESP - který jsem si šel hned vyzkoušet - a super!Fakt mě překvapilo, jak Roomster sedí, myslel jsem si, že se to bude naklánět a ono nic... fakt chválím škodovku! Zatím mě jenom děsí průměrná spotřeba, která je na 8.9, ale zatím jsem s ním najel jen cca 500 kilometrů... jezím dálnice město půl na půl. Hodnotím ho sice zatím jen po čtyřech dnech, ale to auto mě fakt ohromilo. Všem váhavcům doporučuji!!!! Honza Tak velká gratulka a nezapomeň se přihlásit taky do klubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Me zazitky jsou zatim taky jen pozitivni. Dneska poprve na snehu. Parada. Doporucuju vsem najit vhodny hriste a poradne zablbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Tak mě včera docela vyděsilo když mi v 70km/h tačal vibrovat volant. Přejel jsem do vedlejšího pruhu jestli to neni asfaltem ( v Praze má člověk furt pocit, že auto tahne ke straně a tak), ale dál to pokračovalo. Tak jsem když byla možnost sjel ze silnice a šel to obhlídnout ( byl jsem si jist, že jsem netrefil obruník nebo tak, protože s autem jezdím jenom já) a naštěstí se ukázalo, že je to sníh kterej přimrzl na jednu půlku disku ( značně nevyvážené kolo). Tak jsem to oklepal škrabkou na sníh a hned autíčko jelo tak jak má. To byla ale úleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jj tuhle zkusenost mam taky. Jel sem po dalnici z Teplic na UL a najednou to zacalo vibrovat. Bylo to zrovna po mym blbnuti ve snehu, tak sem se bal ,ze sem nekde ohnul poloosu, ukazalo se ze to bylo presne to samy. Zmrazek v kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Nevadí někomu přední sloupek ve výhledu ? Mám pocit že brání ve výhledu např. v mírné zatáčce nebo na křižovatce. Jaké jsou pocity majitelů z tohoto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 no predni sloupek neni o nic vetsi nez u OII. Je to o zvyk. V leve zatacce je potreba na to myslet, a radsi se predklonit. V OII sedim zapasovanej dost nizko, tak ma vyhled mozna i o trochu horsi nez u rumika, kde sedim výš. Je ale pravda, ze smerem nahoru je z rumika videt blbe. u semaforu se musim predklanet (pokud jsou jen nahore a ne na boku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 já si na výhled přes přední sloupek teda nemůžu stěžovat. Je to rozhodně lepší než ve Fabii 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.