Přejít na obsah

Nádrž kapaliny ostřikovačů

hadour

Doporučené příspěvky

Nechal jsem v nádržce mix letní a zimní(-20st.) směsi cca 50na50% nyní při letošních extrémně nízkých teplotách,mi to nejspíš zamrzlo,když k autu příjdu mám pod levým kolem námrazu v barvě tekutiny ostřikovačů,vhledem k tomu že auto nepoužívám sám mám obavu o spálení čerpacího motorku.Co s tím? je možné že nádržka praskla? Prosím poraďte... děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak máš natečené pred kolesom,tak ti pravdepodobne netesní motorček alebo u hadičiek vedúcich do neho....ak to je vytečené za kolesom,tak to máš rozpojené ako písal Octavian...bavíme sa samozrejme o ľavom prednom kolese...

SZ → Súkromná Správa

Editováno: , autor: libero1071
Odkaz ke komentáři

Ako písal "libero1071",ak máš natečené pred kolesom tak to bude najskôr motorček.Mal som to tiež,stále mi kvapkalo pred kolesom,skúsil som vymeniť gumovú porechodku,motorček-nádržka,nepomohlo,trubičku na motorčeku som obalil silikónovou páskou,nepomohlo,kúpil som cca za 15€ nový motorček a bolom po kvapkaní.No môže to byť aj iný problém no ja som mal toto.

Odkaz ke komentáři

Ano je to levé přední z pohledu šoféra,a ta námraza se tvoří mezi plastovým vnitřním krytem blatníku a nárazníkem v(spoji či přechodu)vypadá to jako kdybyste tam foukli montážní pěnu,jinak dík za rady,stejně na budu moct vlítnout až tam nebude taková skur.... kosa. Zdarec

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...