hadour Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Nechal jsem v nádržce mix letní a zimní(-20st.) směsi cca 50na50% nyní při letošních extrémně nízkých teplotách,mi to nejspíš zamrzlo,když k autu příjdu mám pod levým kolem námrazu v barvě tekutiny ostřikovačů,vhledem k tomu že auto nepoužívám sám mám obavu o spálení čerpacího motorku.Co s tím? je možné že nádržka praskla? Prosím poraďte... děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian2tdi Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Zdarec nepoužívej moturek a nespáliš ho!!! Nádobku ti určite nepraskl mráz!!! Nemáš náhodou fabii? Kdyžtak mi napiš na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Prasknout mohla jak nadržka tak nějaká hadička bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian2tdi Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Je to z 95% rozpojena spojka v motorovem prostoru za řidící jednotkou v pravo dole .Soused mel to same!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadour Vloženo 10. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Jo mám Fabku I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadour Vloženo 10. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Pro Octavian2TDI,omlouvám se ale dotazuji se tady o radu poprvé,co zkr."SZ"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 (editace) ak máš natečené pred kolesom,tak ti pravdepodobne netesní motorček alebo u hadičiek vedúcich do neho....ak to je vytečené za kolesom,tak to máš rozpojené ako písal Octavian...bavíme sa samozrejme o ľavom prednom kolese... SZ → Súkromná Správa Editováno: 10. Únor 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian2tdi Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 co zadni ostřikovač mel dobry tlak ostřiku než ti to zamrzlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Ako písal "libero1071",ak máš natečené pred kolesom tak to bude najskôr motorček.Mal som to tiež,stále mi kvapkalo pred kolesom,skúsil som vymeniť gumovú porechodku,motorček-nádržka,nepomohlo,trubičku na motorčeku som obalil silikónovou páskou,nepomohlo,kúpil som cca za 15€ nový motorček a bolom po kvapkaní.No môže to byť aj iný problém no ja som mal toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadour Vloženo 13. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Ano je to levé přední z pohledu šoféra,a ta námraza se tvoří mezi plastovým vnitřním krytem blatníku a nárazníkem v(spoji či přechodu)vypadá to jako kdybyste tam foukli montážní pěnu,jinak dík za rady,stejně na budu moct vlítnout až tam nebude taková skur.... kosa. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadour Vloženo 13. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Jo zadní ostřikovač byl v klidu bez problémů,i co se tlaku týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 vytočiť doprava na doraz (v lepšom prípade zhodiť dolu) koleso,odšróbovať 3 skrutky na podblatníku (25 torx),odkloniť ten kúsok podblatníku,nech ti niekto spustí predný ostrekovač a ty pozri kadiaľ ti to vyteká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.