Marcelo52 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 V 10. 4. 2016 na 10:10, ferda25 napsal: Dokážu uchodit na motoru BKD bez výměny jednotky motoru. Ahoj mam bkd 2006 a chcel by som tam ten panel vedel by si mi poradiť ako ho zpojazdit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Pokud nechceš měnit jednotku motoru, tak jedině přijet do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny88 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Ahoj, může mi někdo poradit? Mám OCT RS MR: 08 Climatronik mám ze superba rok 2013 (3T0 907 044 BS) vše připojím a funguje normálně.. Dokonce mi příjde že že nemusím přehazovat ani napětí od klíčku tedy pin 16. a 20. Climatronik si i tak pamatuje poslední údaje. Bohužel mi ale nezobrazuje na rádiu a climatronic mi nelze ani nakodovat :-( .... Mám v aute z výroby Colombuse nicméně mám místo něho ted v autě Audience ale se starým CL mi vše ukazuje jak má... s novým pouze výhřev okna a PDC. Snažil jsme se nakodovat ale orig. škoda diag. jednotku to ani nenajde pokud změním manuálně rok vozidla na 2011 CL načtu zobrazí pár chyb vč. čidla kvality vzduchu ale nelze opět nakodovat....Dokáže někdo poradit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelo52 Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 V 13. 3. 2017 na 8:54, ferda25 napsal: Pokud nechceš měnit jednotku motoru, tak jedině přijet do Strakonic. V 13. 3. 2017 na 8:54, ferda25 napsal: Pokud nechceš měnit jednotku motoru, tak jedině přijet do Strakonic. Ferda V 13. 3. 2017 na 8:54, ferda25 napsal: Pokud nechceš měnit jednotku motoru, tak jedině přijet do Strakonic. Vedel by si mi poslat na mail alebo do správy ako sa to robí za niejaky ten poplatok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny88 Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Takže pokud dobře chápu postup zde psanej nefunguje? Je to složitější než jen nakodovat jo? pošli mi pls do sz na tebe kontakt at se stebou mužu spojit a domluvit tedy... a na kolik ta sranda vyjde? vyplatí se mi to? A ty dokážeš vymazat tu bmc jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Je problém v tom, že je to i jinak mechanicky (klapky)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Moc to tu nechapu. Ja mam taky rs rok 2008 a vse s fl climatronicem funguje jak ma. Radio taky zobrazuje. Ma to tak uz skoro rok a v lete v zime zadny problem ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 protože MR2007-8 už měl FL šachtu topení s jedním servem klapky nasávaného vzduchu, takže panel je opravdu jednoduché vypěnit. A když máš FL radio tak taky zobrazuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 A funguje na tom FL Climatronicu v předFL (MR07-08) autě korektně i podsvětlení? Že svítí stejně jako zbytek palubovky a reaguje na nastavovací kolečko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 před 2 hodinami, ka_r_los napsal: protože MR2007-8 už měl FL šachtu topení s jedním servem klapky nasávaného vzduchu, takže panel je opravdu jednoduché vypěnit. A když máš FL radio tak taky zobrazuje To bude tim. Mam i fl navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 před 1 hodinou, Sharky487 napsal: A funguje na tom FL Climatronicu v předFL (MR07-08) autě korektně i podsvětlení? Že svítí stejně jako zbytek palubovky a reaguje na nastavovací kolečko? Jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 před 1 hodinou, Sharky487 napsal: A funguje na tom FL Climatronicu v předFL (MR07-08) autě korektně i podsvětlení? Že svítí stejně jako zbytek palubovky a reaguje na nastavovací kolečko? Mam 5/2008 a vsechno funguje jak ma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 ka_r_los, samotsytlos: Díky, budu trošku offtopic, ale když už jste to oba nakousli, nevíte, jestli to samé platí i pro FL rádio bez navi (Swing)? Četl jsem, že s tím může být problém, ale nevím, jestli se to netýká jen aut starších než MR07.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny88 Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 (editace) Tak jsem trochu pozjišťoval a problém by měl být jak píšete v FL rádiu.. respektive FL climatron uz komunikuje na UDS jednotce nezto pred FL radio ne tedy nezobrazuje takze kazde radio ktere komunikuje uz pomoci UDS by melo zobrazovat normálně. Tedy přehodím panel (vše funguje) a seženu FL radio... i tak ale nemohu nic nakodovat Editováno: 20. Březen 2017, autor: Beny88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Taky bych chtěl dát FL panel do před face. Původní jednotka 1Z0 907 044 M kod motoru BXE, jednotka SW: 03G 906 021 LB, HW: 03G 906 021 AN. Zkusil jsem FL panel, provedlo se základní nastavení a zatím vše funguje, poznám nějak že nejde kompresor? Na diagnostiku jsem to ještě nepřipojoval. Napájení je přepinováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Nemusíš se bát s touhle jednotkou motoru není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Super zpráva. Bude komunikovat i po CANu? Mám ji s tlačítkem na nezávislé topení, které bych chtěl ovládat a spínat ventilátor. Liší se programově ty jednotky v nečem? Koukal jsem, že nastavení je už jen v celých stupních, je natolik přesné a dostačující aby pak nebylo horko či zima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 prepac, ze si rypnem, ale aky zmysel ma vymenit panel klimy? bude viac chladit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelo52 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 DizajnOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Neměnil bych, proto se ptám na rozdílnosti SW oproti starému. Ale dodělával jsem webasto a sehnal jsem za slušný peníz FL panel s tlačítkem nezávislého topení. Jinak mě osobně se líbí ten ped FL panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Potom je fajn pabel z passatu b7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 (editace) Jestli máš na mysli 5K0 907 044 EA tak ten mám, jen nějak nevím v čem je lepší či horší. Lze vůbec sehnat rámeček na FL panel do před FL auta s columbusem? Editováno: 4. Prosinec 2017, autor: rubaspavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 před 10 hodinami, ferda25 napsal: Nemusíš se bát s touhle jednotkou motoru není problém. Tak jsem zjistil, že po přepnutí na vnitřní okruh vzduch přestane foukat úplně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 před 8 hodinami, rubaspavel napsal: Jestli máš na mysli 5K0 907 044 EA tak ten mám, jen nějak nevím v čem je lepší či horší. Lze vůbec sehnat rámeček na FL panel do před FL auta s columbusem? Tak teď nevím co hledáš... myslíš tenhle? http://www.bulltronics.cz/cz/shop/ramecky-a-panely/ramecek-autoradia-pro-skoda-octavia-ii-3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Já se vyjadřoval k funkci kompresoru, že máš starou sací šachtu jsem neřešil, tu samozřejmě musíš vyměnit nebo alespoň provizorně demontovat klapku vnitřního vzduchu, ale tím se bude více vůz zamlžovat....tj. jediné řešení je výměna sací šachty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.