EMAN VRS Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Já sem pneu objednal už dneska 205/40 za 1700,- za gumu, což je super cena. Uvidíme už to chci mít na autě. Co blázníš, vždyť je zima:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 aha jen sem se ptal protože sem dával za pirelli pzero nero 2600kč Mně se zamlouvají tyhle Goodyear F1 GSD 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Mně se zamlouvají tyhle Goodyear F1 GSD 3 taky byly u mě v hledáčku ale jak sem si početl názor lidí na ty gumy tak sem si vzal raději pirelky za menší peníz a dík Najmisovy mi řekl své dojmy na ně a musím říct že jsou dobré sice byly na vyjížcce jen dvakrát ale sedí dobře na asfaltu musím počkat až na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 taky byly u mě v hledáčku ale jak sem si početl názor lidí na ty gumy tak sem si vzal raději pirelky za menší peníz a dík Najmisovy mi řekl své dojmy na ně a musím říct že jsou dobré sice byly na vyjížcce jen dvakrát ale sedí dobře na asfaltu musím počkat až na jaro Ja jsem ty pneu ani jedny prozatím moc nestudoval.....ty pirelky jsou za mensi peniz ale ja nasel ty good yeary za trojku na alu pneu tak nevim co na te cene je pravdiveho kdyz bezne stoji o 1000 víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ja jsem ty pneu ani jedny prozatím moc nestudoval.....ty pirelky jsou za mensi peniz ale ja nasel ty good yeary za trojku na alu pneu tak nevim co na te cene je pravdiveho kdyz bezne stoji o 1000 víc. nevím toti neporadím co je pravdy na tom ale ja studoval ty gumy a radil se sněkterýma co májí ty pirelli a jsem spokojen a ušetřil sem a to jsou 2podstatné věci,jinak co sem četl výrobce na ty good yeary tak super a lidi pak nic moc tak sem se rozhodl pro ty co mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 nevím toti neporadím co je pravdy na tom ale ja studoval ty gumy a radil se sněkterýma co májí ty pirelli a jsem spokojen a ušetřil sem a to jsou 2podstatné věci,jinak co sem četl výrobce na ty good yeary tak super a lidi pak nic moc tak sem se rozhodl pro ty co mám Máš někde fotku jak to vypadá na autě tyto pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Já musel hliníky koupit už obuté s pneu Dunlop Super Maxx a tam je cenovka v rozmezí 4000 - 4500 Kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Máš někde fotku jak to vypadá na autě tyto pneu? myslím že o vizuální dojem u pneu tolik nejde...spíš o to jestli dobře sedí... Ale když potřebuješ fotku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Samozřejmě že nejde..máš pravdu...Jen jsem se chtěl pokochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Samozřejmě že nejde..máš pravdu...Jen jsem se chtěl pokochat VOE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Samozřejmě že nejde..máš pravdu...Jen jsem se chtěl pokochat dám ti taky fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 VOE.... kura sranda musí být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Já jsem měl na Fabii tyto kola, 195/50 -15. Ty disky mi zbyly z Octávky. Omlouvám se za kvalitu, fotku jsem skenoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 dám ti taky fotku off-road :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 co máte proti OFFROUDŮM ?!?!?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 off-road :smich: Má vzducháč na vrchním dorazu Jinak pzero nero jsou dost dobrý gumy ale co jsem slyšel tak jdou pomerně rychle do kytek... Já sám jezdím na Avonech a max spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 off-road :smich: dlouho nebude to uvidíš a bude to hned ok a na 17 néééééééé na 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 dlouho nebude to uvidíš a bude to hned ok a na 17 néééééééé na 15 15" jsou jenom pro frajery(samo že speedloše) 17" jsou pro holčičky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 dlouho nebude to uvidíš a bude to hned ok a na 17 néééééééé na 15 tak tohle znám...taky sem byl nějakej čas za offroada... nic si z nich nedělej... z rejpalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 15" jsou jenom pro frajery(samo že speedloše)17" jsou pro holčičky :smich: 16" ATS jsou pro správný chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 16" ATS jsou pro správný chlapy prdlajs :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 tak tohle znám...taky sem byl nějakej čas za offroada... nic si z nich nedělej... z rejpalu... ja si stoho nic nedělám je mi to fuk ja to snížím jen čekám na podvozek to je vše,a offroad taky není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 ja si stoho nic nedělám je mi to fuk ja to snížím jen čekám na podvozek to je vše,a offroad taky není špatný já se jim to jednu dobu snažil vysvětlit pořád...ale nějak to nechápaly... mě se moje F libila i jako offroad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 já se jim to jednu dobu snažil vysvětlit pořád...ale nějak to nechápaly... mě se moje F libila i jako offroad... tak to sme dva taky se mi to líbí není to nejhorší ale shodím to dolů ať mám od nich klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.