Přejít na obsah

MISS ALU

Fabaman

Doporučené příspěvky

UP

Sweeet! Teď možná naštvu všechny co jsem dali taky kola, ale tyhle jsou nej, teda podle mě, samozřejmě.

Jak se na nich jezdí? Chci taky přejít v létě z 15" aspoň na 16", nelíbí se mi ta díra v blatníku a ta masa gumy :D

Fakt sweeet!

:D díky

Jazdí sa fajn ,trošku to stvrdlo ,ale nič vážne. Stabilita je super,neporovnatelná so 165/70 R14 :palec2:

A že to hučí je otázka druhu pneu.

Na spotrebe to zatial nejako necítim -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ikdyž 14 ráfky se tady moc nehodí, zajímalo by mě, kdo má na své fabce orginál al disky 5J 14" s gumama 165/70 R14. Nemáte foto jak to auto s těma ráfkama vypadá, chtěl bych si je možná koupit, abych nemusel kupovat nové pneu. Ale nevím, jak to vypadá na autě? Nikdy jsem ty ráfky naviděl na vlastní oči. Dík

Odkaz ke komentáři

Ikdyž 14 ráfky se tady moc nehodí, zajímalo by mě, kdo má na své fabce orginál al disky 5J 14" s gumama 165/70 R14. Nemáte foto jak to auto s těma ráfkama vypadá, chtěl bych si je možná koupit, abych nemusel kupovat nové pneu.  Ale nevím, jak to vypadá na autě? Nikdy jsem ty ráfky naviděl na vlastní oči. Dík

v bazaru byly mám tucha dvakrát "14" spirit na prodej ;)-_-

akorát mě příde že dávat zato tolik peněz je blbost, když se daj za takovou cenu koupit "15" obutý ;) (zrovna tak cena pneu neni nějak rozdílná -_- )

post-7-1158908577.jpg

Editováno: , autor: kláca
Odkaz ke komentáři

Ikdyž 14 ráfky se tady moc nehodí, zajímalo by mě, kdo má na své fabce orginál al disky 5J 14" s gumama 165/70 R14. Nemáte foto jak to auto s těma ráfkama vypadá, chtěl bych si je možná koupit, abych nemusel kupovat nové pneu.  Ale nevím, jak to vypadá na autě? Nikdy jsem ty ráfky naviděl na vlastní oči. Dík

akorát mě příde že dávat zato tolik peněz je blbost, když se daj za takovou cenu koupit "15" obutý ;) (zrovna tak cena pneu neni nějak rozdílná -_- )

Klaca: Spirity jsou 6Jx14...

Odkaz ke komentáři

pava: no a copak já napsal něco jinýho :huh:

pája: jinou fotku sem ale nenašel, tuhle sem skopčil z bazaru ;)

Kláca: Pája se ptal na origo al disky 5Jx14 (takové existují), ty jsi uvedl Spirity a já dodal, že Spirity nejsou 5j, ale 6J.. To jen pro upřesnění.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

A hele moje bejvalý kola :specool:

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...