osud7 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 UP Sweeet! Teď možná naštvu všechny co jsem dali taky kola, ale tyhle jsou nej, teda podle mě, samozřejmě. Jak se na nich jezdí? Chci taky přejít v létě z 15" aspoň na 16", nelíbí se mi ta díra v blatníku a ta masa gumy Fakt sweeet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 UP Sweeet! Teď možná naštvu všechny co jsem dali taky kola, ale tyhle jsou nej, teda podle mě, samozřejmě. Jak se na nich jezdí? Chci taky přejít v létě z 15" aspoň na 16", nelíbí se mi ta díra v blatníku a ta masa gumy Fakt sweeet! díky Jazdí sa fajn ,trošku to stvrdlo ,ale nič vážne. Stabilita je super,neporovnatelná so 165/70 R14 A že to hučí je otázka druhu pneu. Na spotrebe to zatial nejako necítim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 jsou pekné ale jeste to snizit pak bude nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája2 Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Ikdyž 14 ráfky se tady moc nehodí, zajímalo by mě, kdo má na své fabce orginál al disky 5J 14" s gumama 165/70 R14. Nemáte foto jak to auto s těma ráfkama vypadá, chtěl bych si je možná koupit, abych nemusel kupovat nové pneu. Ale nevím, jak to vypadá na autě? Nikdy jsem ty ráfky naviděl na vlastní oči. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 (editace) Ikdyž 14 ráfky se tady moc nehodí, zajímalo by mě, kdo má na své fabce orginál al disky 5J 14" s gumama 165/70 R14. Nemáte foto jak to auto s těma ráfkama vypadá, chtěl bych si je možná koupit, abych nemusel kupovat nové pneu. Ale nevím, jak to vypadá na autě? Nikdy jsem ty ráfky naviděl na vlastní oči. Dík v bazaru byly mám tucha dvakrát "14" spirit na prodej akorát mě příde že dávat zato tolik peněz je blbost, když se daj za takovou cenu koupit "15" obutý (zrovna tak cena pneu neni nějak rozdílná ) Editováno: 22. Září 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája2 Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Díky kláco za fotku, ale potřeboval bych vidět fotku celého auta, fotku co jsi vyvěsil, tak ta je i na škodováckých stránkách, ale nic moc mi neřekne. Ale dík. Jen jsem zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 to paja2:rad bych ti nejakou poslal ale ja mam na fabci 185..ale co jsem se tak rozhlizel kolem sebe tak uzsi jak 185 vypadaji na aute divne tak nevim jestli jsem ti pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Ikdyž 14 ráfky se tady moc nehodí, zajímalo by mě, kdo má na své fabce orginál al disky 5J 14" s gumama 165/70 R14. Nemáte foto jak to auto s těma ráfkama vypadá, chtěl bych si je možná koupit, abych nemusel kupovat nové pneu. Ale nevím, jak to vypadá na autě? Nikdy jsem ty ráfky naviděl na vlastní oči. Dík v bazaru byly mám tucha dvakrát "14" spirit na prodej akorát mě příde že dávat zato tolik peněz je blbost, když se daj za takovou cenu koupit "15" obutý (zrovna tak cena pneu neni nějak rozdílná ) Klaca: Spirity jsou 6Jx14... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 pava: no a copak já napsal něco jinýho pája: jinou fotku sem ale nenašel, tuhle sem skopčil z bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 pava: no a copak já napsal něco jinýho pája: jinou fotku sem ale nenašel, tuhle sem skopčil z bazaru Kláca: Pája se ptal na origo al disky 5Jx14 (takové existují), ty jsi uvedl Spirity a já dodal, že Spirity nejsou 5j, ale 6J.. To jen pro upřesnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 aha, tak to mi nedošlo, soráč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Tady moje Barracudy Cult 8X17 Pneu 205-40-17" Dělaj pěkný koleje, podle toho co je vidět na foto To vis sem jel na houby a trouchu jsem pospichal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_KENNY_ Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Ikdyž 14 ráfky se tady moc nehodí, zajímalo by mě, kdo má na své fabce orginál al disky 5J 14" s gumama 165/70 R14. Nemáte foto jak to auto s těma ráfkama vypadá, chtěl bych si je možná koupit, abych nemusel kupovat nové pneu. Ale nevím, jak to vypadá na autě? Nikdy jsem ty ráfky naviděl na vlastní oči. Dík v bazaru byly mám tucha dvakrát "14" spirit na prodej akorát mě příde že dávat zato tolik peněz je blbost, když se daj za takovou cenu koupit "15" obutý (zrovna tak cena pneu neni nějak rozdílná ) A hele moje bejvalý kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak trochu show Jaké se vám líbí kola na fabii ? Na cenu nekoukejte proste co je best na fabii,jaké se na ní hodí atd .. Přikladejte fotky nej koles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No tak johanikovo urcite znáte Také pěkné a sedí moc hezky na eReSu .. Co to je za značku vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak tyhle jsou z videa též FRS tady .. catalunya Po tedlech kolech sem hodne patral a nakonec našel .. Fešaci TSW Catalunya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Pak tyhle,ale o tech vim prt .. Jen že jsou hezký Editováno: 8. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak tyhle jsou z videa též FRS tady .. catalunya Po tedlech kolech sem hodne patral a nakonec našel .. Fešaci TSW Catalunya tak tyhle bych bral nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) mám dva favority, bud klasický bílí speedline nebo dotz daytona dark Editováno: 7. Únor 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tieto , a preto ich mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Pak tyhle,ale o tech vim prt .. Jen že jsou hezký Móóóc pěkný tyhle kolečka jí fakt padnou a nejsou ani moc drahý.. Editováno: 8. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Me se zas moc líbej tyhle kola a proto si je koupim pokud je tam narvu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Pak tyhle,ale o tech vim prt .. Jen že jsou hezký Pro Kodemiho... Jsou to kola...RIAL Nogaro chromlak a stojej co jsem našel.. 8x17 3750 Kč 9x17 4100 Kč Editováno: 8. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Adame, to jsou fakt krásný kola..navnadil si mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.