Publikováno Únor 11, 201213 r Ahoj, před nedávnem se mi při odtahu na laně utrhlo přední tažné oko. Bohužel jsem ho nenechal zpět navařit (není šroubovací) a pravděpodobně budu potřebovat odtáhnout. Dá se tedy při odtahu lano uvázat někde za přední nápravu? Má s tím někdo zkušenosti?
Únor 11, 201213 r Když už jsi dokázal utrhnout oko,tak bych se bál ,že utrhneš cokoliv na co to přiděláš
Únor 11, 201213 r Autor To oko už bylo jednou navařovaný a bylo nekvalitní. Nevím, co bych měl utrhnout.
Únor 11, 201213 r Jasně, rameno musí udržet jednu třetinu auta, při brzděni daleko vic. Jo takove oko v nosniku toho určitě udrží víc. Jen prosím ne za poloosu, to už jsem také viděl. Upraveno Únor 11, 201213 r od VAG BoBo
Únor 12, 201213 r Z a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat. Upraveno Únor 12, 201213 r od 67jitka58
Únor 12, 201213 r Neboj se toho a uvaž to za rameno. Jen pak musíš udržovat lano napnuté. Táhl jsem to tak už několikrát.
Únor 12, 201213 r Z a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat. By mě zajimalo proč ne za to rameno? Když to vydrži skoky po naších diravých cestách nebo brzdění s 200 km rychlosti na nerovném povrchu. To se jako tím taháním stane co?
Únor 14, 201213 r Tak prakticky nic Nesedře si tím lanem trošku přední nárazník?Když jde zpod auta...
Únor 14, 201213 r Jo to by mohlo, dokonce by ho to mohlo i pozvednout, bych to uvázal na tom druhém autě co jak nejniž.
Únor 27, 201213 r hlavně ať si to kolega nepřidělá za pojistku na tažný zařízení(takové to zatočené). Manželka kdysi na fáčku táhla kolegyni a udělala s toho včeličku . Já pak musel autogenem rovnat a nic moc. Rameno je ok chce to jen cit při jízdě a držet lano napnutý .
Únor 27, 201213 r Ty máš na tažném ten prasečí ocásek? Já myslel, že tato volovina skončila někde u Favoritů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.