Under Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Ahoj, před nedávnem se mi při odtahu na laně utrhlo přední tažné oko. Bohužel jsem ho nenechal zpět navařit (není šroubovací) a pravděpodobně budu potřebovat odtáhnout. Dá se tedy při odtahu lano uvázat někde za přední nápravu? Má s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Jo za rameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Ja osobne bych to nedoporucoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Když už jsi dokázal utrhnout oko,tak bych se bál ,že utrhneš cokoliv na co to přiděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 11. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 To oko už bylo jednou navařovaný a bylo nekvalitní. Nevím, co bych měl utrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 (editace) Jasně, rameno musí udržet jednu třetinu auta, při brzděni daleko vic. Jo takove oko v nosniku toho určitě udrží víc. Jen prosím ne za poloosu, to už jsem také viděl. Editováno: 11. Únor 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 videl som ťahať vozidlo aj za prednú stenu ...uviazané pri spodnom diely zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) Z a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat. Editováno: 12. Únor 2012, autor: 67jitka58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Neboj se toho a uvaž to za rameno. Jen pak musíš udržovat lano napnuté. Táhl jsem to tak už několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Ok, díky, zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Z a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat. By mě zajimalo proč ne za to rameno? Když to vydrži skoky po naších diravých cestách nebo brzdění s 200 km rychlosti na nerovném povrchu. To se jako tím taháním stane co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Tak prakticky nic Nesedře si tím lanem trošku přední nárazník?Když jde zpod auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Jo to by mohlo, dokonce by ho to mohlo i pozvednout, bych to uvázal na tom druhém autě co jak nejniž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Nejníže bude výfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masek54 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 hlavně ať si to kolega nepřidělá za pojistku na tažný zařízení(takové to zatočené). Manželka kdysi na fáčku táhla kolegyni a udělala s toho včeličku . Já pak musel autogenem rovnat a nic moc. Rameno je ok chce to jen cit při jízdě a držet lano napnutý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Ty máš na tažném ten prasečí ocásek? Já myslel, že tato volovina skončila někde u Favoritů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masek54 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 ne na favoritu byla už není, teda ani favorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.