Deawon Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Omlouvám se, ale mám amatérský dotaz. Mám Fabii 1.4 16V 2006(dálkový centrál, klimatizace, palubní pc atd.). Když chci baterku vyndat a nabít, nebudu mít při pozdějším zapojení nějaké problémy s elektrikou? Smazání nějakých kódů a podobně? Prohlížel jsem toto forum a našel jsem hodněkrát, že se baterka normálně odpojí jako u starých aut, ale pro jistotu se přeci jen zeptám. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 u origo rádia budeš možná muset zadat kód, jinak se ti vymažou adaptační hodnoty, průměry spotřeb apod., budeš muset znovu nastavit el. okna. takže pokud máš kód k rádiu, nemusíš se bát a nic jiného už nepotřebuješ. jestli máš nabíječku s automatikou, která típne nabíjení cca při 14,5V a máš auto pro jistotu v dosahu, nemusíš baterku odpojovat a nabij to připojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 11. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Originál rádio nemám. Potřebuji ji nabít vyndanou. Ještě co jsou adaptační hodnoty a jak se nastavují el. okna? Za ty průměry spotřeb budu vlasně rád. Spíš jsem se bál, aby neblbnul dálkový centrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Měl jsem taky Fabii I a ted mám Fabii II a když vyndám baterku tak se mi vynulují jen průměry spotřeb atd. Ale okna nenastavuji ....A měl jsem origo i neorigo rádio a jen se mi smazali vždy nastavení rádia. ( Basy , stanice atd. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 s centrálem to nic neudělá. okna budou po připojení baterky fungovat na obou polohách pro každý směr pouze v manuálním režimu - dokud držíš, běží. automat nastavíš tak, že spustíš okno dolů a chvilku podržíš jeho tlačítko na druhé poloze dolů. pak ho vytáhneš nahoru a opět podržíš chvilku na druhé poloze nahoru. motorky si nastaví doraz a pak už ti bude fungovat na druhé poloze tlačítka automat. nic víc nemusíš řešit. kromě nastavení a uložení stanic na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manitou666 Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Já baterku vyndaval před tejdnem. Po opětovném připojení se mi vymazali jen údaje z palubního počítače (spotřeba a kilometry) a hodiny. U rádia je komfortní kódování a tak to naskočilo samo. Stanice zůstali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 s centrálem to nic neudělá. okna budou po připojení baterky fungovat na obou polohách pro každý směr pouze v manuálním režimu - dokud držíš, běží. automat nastavíš tak, že spustíš okno dolů a chvilku podržíš jeho tlačítko na druhé poloze dolů. pak ho vytáhneš nahoru a opět podržíš chvilku na druhé poloze nahoru. motorky si nastaví doraz a pak už ti bude fungovat na druhé poloze tlačítka automat. nic víc nemusíš řešit. kromě nastavení a uložení stanic na rádiu. Taky jen potvrdím,co už bylo řečeno.Nic by se stát nemělo.Samozřejmě až na ty již jmenované záležitosti.Jen k těm oknům.Já jsem četl v příručce,že se to znovu nastavuje pomocí klíče v zámku.(do prava,podržet a zavřít a pak snad ještě 5 vteřin znovu podržet).To,že to jde i takhle jak píše boobika jsem nevěděl a zdá se to i jednodušší.Pak mi taky došlo,jak by to nastavovali ti co mají zaslepené zámky že? Jo marné boobika je fachman co ví o čem mluví.Taky už jsem měl tu čest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.