Přejít na obsah

Můžu odpojit baterii?

Deawon

Doporučené příspěvky

Omlouvám se, ale mám amatérský dotaz. Mám Fabii 1.4 16V 2006(dálkový centrál, klimatizace, palubní pc atd.).

Když chci baterku vyndat a nabít, nebudu mít při pozdějším zapojení nějaké problémy s elektrikou? Smazání nějakých kódů a podobně?

Prohlížel jsem toto forum a našel jsem hodněkrát, že se baterka normálně odpojí jako u starých aut, ale pro jistotu se přeci jen zeptám.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u origo rádia budeš možná muset zadat kód, jinak se ti vymažou adaptační hodnoty, průměry spotřeb apod., budeš muset znovu nastavit el. okna.

takže pokud máš kód k rádiu, nemusíš se bát a nic jiného už nepotřebuješ. jestli máš nabíječku s automatikou, která típne nabíjení cca při 14,5V a máš auto pro jistotu v dosahu, nemusíš baterku odpojovat a nabij to připojené.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem taky Fabii I a ted mám Fabii II a když vyndám baterku tak se mi vynulují jen průměry spotřeb atd. Ale okna nenastavuji ....A měl jsem origo i neorigo rádio a jen se mi smazali vždy nastavení rádia. ( Basy , stanice atd. )

Odkaz ke komentáři

s centrálem to nic neudělá. okna budou po připojení baterky fungovat na obou polohách pro každý směr pouze v manuálním režimu - dokud držíš, běží. automat nastavíš tak, že spustíš okno dolů a chvilku podržíš jeho tlačítko na druhé poloze dolů. pak ho vytáhneš nahoru a opět podržíš chvilku na druhé poloze nahoru. motorky si nastaví doraz a pak už ti bude fungovat na druhé poloze tlačítka automat.

nic víc nemusíš řešit. kromě nastavení a uložení stanic na rádiu.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

s centrálem to nic neudělá. okna budou po připojení baterky fungovat na obou polohách pro každý směr pouze v manuálním režimu - dokud držíš, běží. automat nastavíš tak, že spustíš okno dolů a chvilku podržíš jeho tlačítko na druhé poloze dolů. pak ho vytáhneš nahoru a opět podržíš chvilku na druhé poloze nahoru. motorky si nastaví doraz a pak už ti bude fungovat na druhé poloze tlačítka automat.

nic víc nemusíš řešit. kromě nastavení a uložení stanic na rádiu.

Taky jen potvrdím,co už bylo řečeno.Nic by se stát nemělo.Samozřejmě až na ty již jmenované záležitosti.Jen k těm oknům.Já jsem četl v příručce,že se to znovu nastavuje pomocí klíče v zámku.(do prava,podržet a zavřít a pak snad ještě 5 vteřin znovu podržet).To,že to jde i takhle jak píše boobika jsem nevěděl a zdá se to i jednodušší.Pak mi taky došlo,jak by to nastavovali ti co mají zaslepené zámky že? Jo marné boobika je fachman co ví o čem mluví.Taky už jsem měl tu čest. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...