coffin Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Tak páni podnikatelé přiznejte se jak jste na tom letos s daněma. Já za sebe můžu říct že jsem to pos**l na plné čáře. Nějak jsem to neuhlídal a mám platit 17,5 tácu a dalších 18 táců sosiálce. Letos toho do auta moc nedám protože budu totálně vydojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tak já jsem na tom docela dobře. Budou mi vracet. Lepší něco než nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tak jsem to dokázal z těch 35 stáhnout na 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Tak jak jste na tom letos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Docela dobrý. Tentokrát jsem na nule:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 To jsem na tom trochu líp. Snad to nebude nápadné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.