RayBan Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Zdravim, omlouvám se pokud to tu někde je, ale nenašel jsem. OCTAVIA I 2003 1.9 TDI 66KW objevila se známá hláška na pal.pc snimac oleje do dilny. Vymenil jsem snimac hladiny oleje (dole ve vane) a na nejakou chvili to prestalo (cca 4 dny), pri dalsim oleji jsem ho vymenil znovu ze ten stary reklamuju, že vydržel jen 4 dny, po výměně za nový hláška nezmyzela. Při poslední výměně, kterou jsem dělal včera jsem vyměnil snímač TLAKU oleje - bylo mi řečeno(autojarov), že podle VIN se snimac TEPLOTY neexistuje. Vyměnil jsem snimac TLAKU a ok. Ale dnes rano zase : SNIMAC OLEJE DO DILNY... Diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 není "jen" nalomenej kabel a jak měnili snímač, tak s ním pohejbali a šel a pak zas ne? Tam bych začal. A pak jak vypadá vana a čerpadlo. Jestli dává dost tlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RayBan Vloženo 13. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Ahoj, menil jsem to ja a kabely jsem kontroloval, jak k tomu tlakovymu, tak k tomu hladinovymu....vana ze spoda hezky jeste jsem ji nesundaval, takze zevnitr nebo cerpadlo jsem nevidel - co vy mohlo byt cerpadlu ? nejaky gumicky ? Vite nekdo, ktere to cidlo to je kdyz to napise snimac oleje do dilny ?? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Může bejt jen zasranej sací koš. V čerpadle by žádný gumičky bejt neměly. Pokud se nepletu. To jestli je vana za spodu hezká nebo ne nemá na mazání vliv. Chte to juknout do ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RayBan Vloženo 14. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Ahoj, jo to jsem pochopil...to byla ironie-nebo jen humor jaka je zespodu.. Kdyz to napise snimac oleje do dilny neni jisty ktery to je teda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 (editace) Nevím jak na maxu, ale budíky bez maxu mají kontrolku oleje dvobarevnou. Červená signalizuje nízký tlak, je od tlakového spínače a pokud svítí, tak okamžitě vypnout motor. Žlutá signalizuje nízkou hladinu a pod a je vlastně od toho spodního ve vaně. A když svítí, tak vlastně s opatrností jet do dílny lze. Maxík by to taky měl mít nějak rozlišené. Teda má: Editováno: 14. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RayBan Vloženo 14. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Diky moc wojnare, takze snimac tlaku byl menen zbytecne, to mi nedoslo.. Muze byt chyba jinde nez ve snimaci a v kabelazi ?? snimac byl 2x menen, a ten jeden kabel je neporusenej az do svazku... jeste jednou dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 snimac stavu oleje ma napajeni a signal do budiku do zeleneho konektoru 18. pin zmer napajeni snimace a promer kabelaz k budikum, na pohled muzou draty vypadat bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soso Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Skus skontrolovat kapotový spínač-panel prístrojov si z neho berie info o otvorení kapoty a kontrole oleja po rozsvieteni kontrolky.Ak nefunguje spínač tak "si neotvoril kapotu neskontroloval olej" a bude ti to signalizovat dookola.Aby ťa donutilo skontrolovať výšku hladiny oleja.PD motory to maju tak myslim všetky,tvoje to má možno už tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 To určitě. Pokud má snímač hladiny oleje, má WIV, má i kapotový spínač s touto fcí. Jenže já si myslím, že mu funguje. Páč pokaždé po nějaké manipulaci v mot. prostoru, ať už výměna oleje, výměna tlak. snímače, má na chvíli pokoj. Nikde to nenapsal, jen "...po 4 dnech..., ....dnes ráno....", ale předpokládám, že je to vždy po ujetí 100 km od otevření/zavření kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.