_Denis_ Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Kluci, poněvadž jsem se doslechl, že ve Škodovce nejsou schopni namontovat originální DO se sklopnými klíčky (momentálně mám OII s originálním centrálem), musím sám rychle něco sehnat, neb na březen, nevleze-li do toho zase něco, plánuji montáž Columbuse a nerad bych si nechal nezaslepené zámky. Celou dobu jsem si dělal zálusk na DO se sklopnými klíčky (vzhled originálu) od Raksa, nicméně jsem byl varován, že jsou to prý hrozné šmejdy. Máte tedy nějaký tip, jaký DO zvolit, popř. existuje nějaký s originálním (či napodobeninou) sklopným klíčkem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Urcite se to dodelat da, mas o tom tady spoustu temat, jen hledat. Kdyztak pisni ADLERosovi on Ti urcite poradi. A na skodovku bych se vykaslal, jsou prehnane drazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 díky za tip, ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 poněvadž jsme se asi k ničemu nedobrali, hledal jsem dál a narazil na toto: http://www.tuning-doplnky.cz/martin/eshop/0/3/5/10285-Autoalarm-KEETEC-TS-13-KEY Nevím, zda bych si ten autoalarm instaloval, přijde mi, že je to jen na obtíž, ale pokud jsem to správně pochopil, mělo by to obsahovat řídící jednotku na DO vč. aut. dojezdu oken a otevírání kufru, to vše s originálně vypadajícím klíčem - myslíte, že bude kvalita lepší, než od Raksa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 ADLERos neporadil? Zjisti si verzi komfortky, pokud mas byzsi model, staci ti koupi vhodny klic, nafrezovat, nakodovat a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 no, poradil, jenže jsme se dobrali k tomu, že klíčky + frézování + komfortka + práce by mně stálo 5 tisíc, což do služebáka ze svého rozhodně nedám. Mám možnost si nechat napsat montáž DO v servise Škoda na firmu, asi holt budu muset vydržet s přívěškem namísto originálního klíčku. Za tu cenu mi to fakt nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Neco na tom bude, do sluzebaka nekupuju ani smes do ostrikovace za svoje no ja kdyz hledal na fll tak 2500 komfortka 1500 klic se bsim vsudy. Pak Ti jesyr zuztava original sada od skody, teda pokud je i na Oll na fll je za 2500 plus montaz ovsem jak rikas z priveskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 nemáš někde foto toho přívěsku? Tedy pokud se montují dodatečně jednotné.. Zajímalo by mně, jak to vypadá, když už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 (editace) a maš to přimo od škody jen by mě zajmalo zda by se to pak dalo softverove doplnit i do nejakeho vystřelovaku Editováno: 19. Únor 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 to si děláš snad zadní část lidského těla?! Co to je? Tím se tedy inženýři Škodovky ukázali, faktem je, že něco podobného jsem vážně nečekal :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 kdybs to viděl živě tak se zaměješ ještě vic to je menši od zapalovače,take gumo plasto buchvi co ,ale je to originalni řešeni když nemaš vystřelovak , a tedka tady je u me dilema,jelikož řešim to same do Fll , zda mam koupit todle,dat si to originalne se zarukou zamontovat a pak se k tomu pokusit najit modul k vystřelovaku , nebo novou komfortku vystřelovak mam ,ale neni ho s cim sparovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 (editace) chjo Otázkou je, jaké kvality je DO z mého posledního odkazu - ten s tím alarmem (který se ale zapojovat nemusí). Pokud by nestálo za nic ani toto, DO na přívěšek přežiju, ale raději neoriginální Edit: jak se koukám na schéma zapojení, rozeznat, co patří k DO a co k autoalarmu by bylo asi trošku složité, tudy cesta nevede Editováno: 19. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Tak zapojeni je jak facka jednu zleva a je to ale zda by to fungovalo. Ja ti to řeknu takhle ,ja jsem zastance originalnicho přislušenstvi v ramci koncernu do nejakeho raksa nebo neceho takoveho bych nesel,kazdopadne tady na foru je toho dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 To já také, ale 5 tisíc za to nedám, na druhou stranu ten hnus od škodovky také nechci Našel jsem ještě toto, kdyby měl někdo zkušenost s kvalitou: http://www.tuning-centrum.cz/product/64271-centralni-zamykani-na-dalkove-ovladani-cz-octavia-key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.