Froli Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Lidi má dotaz koupil sem si podvozek stavitelný od kw. Mám odctavii sedan 1.9tdi. Někde sem se dočetl že když budu chtít větší snížení ve předu jak 45mm tak potřebuji sportovní stabík je to pravda? Snížení budu mít tak 60mm ve předu. Všem díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 A stabík mám uchycený do ramene ještě sem našel stavitelné kosti stabíku to by nestačilo? Prosím o pomoc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 jinak na tlumiči mám i oko na uchycení stabíku jako to má rs ne do ramene ale do tlumiče uchycený stabík přes kosti samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.