Publikováno Únor 20, 201213 r Zdravím všechny, při otevření pojistkové skříňky na straně řidiče jsem zjistil lehkou korozi v místě sváru držáku palubní desky. Auto je v provozu dva roky a na servisu při kontrole mi řekli,že to není závada na reklamaci. Projevuje se tato koroze také u vás? Upraveno Únor 20, 201213 r od Baloo_P
Únor 20, 201213 r Takhle u mě vypadá celá nosná konstrukce pod přístrojovkou (příčná nosná trubka, kolení bag.....) - prý normál. Upraveno Únor 20, 201213 r od MichalJ
Únor 20, 201213 r Mas to v poriadku. Je to . O.K. Mali to aj FABIA1,2, Octavia 1,2, atd. Vsetky koncernove auta. VW,SEAT,AUDI,SKODA. Upraveno Únor 20, 201213 r od PROCHY603
Únor 20, 201213 r VOICE: Tak to reklamuj!!! Potom mozes reklamovat aj brzdove kotuce ked ti trosku zhrdzaveju. Kazde YETI to ma tak!!! Len sa pozrite. Upraveno Únor 20, 201213 r od PROCHY603
Únor 20, 201213 r Proč srovnáváš brzdové kotouče s korozí karoserie? Jestli to tobě připadá normální tak nejsi normální!
Únor 20, 201213 r VOICE: Tak to reklamuj!!! Potom mozes reklamovat aj brzdove kotuce ked ti trosku zhrdzaveju. Kazde YETI to ma tak!!! Len sa pozrite. Jak budu mít chvilku tak se podívám, co mám rezavé já. V každém případě rez, kdekoliv na karoserii, nepovažuji za normální.
Únor 20, 201213 r Měl jsem hodně aut, ale tahle jsou první v takovém zkorodovaném stavu. O kotoučích ani nemluvě. Nechal jsem si dát tzv. neznačkové, o kterých vím, že nezkorodují přes noc.
Únor 20, 201213 r Proč srovnáváš brzdové kotouče s korozí karoserie? Jestli to tobě připadá normální tak nejsi normální! JA SOM NORMALNY!!! A TA KOROZIA JE TIEZ NORMALNA MA TO KAZDA SKODOVKA+ YETI LENZE TO CO JE HRDZAVE NIE JE KAROSERIA!!! Je to drziak cocpitu. A je to len povrchova korozia. Neboj na karoseriu sa to neprenesie nedostane. Upraveno Únor 20, 201213 r od PROCHY603
Únor 23, 201213 r Tak jsem včera kontroloval své auto a mám to tam naprosto stejně orezlé kolem svárů, moc se mi tedy nelíbí pocit, že mi pod palubkou auto sice pomalu a lehce, ale přesto rezaví
Únor 26, 201213 r o kolik by bylo auto dražší kdyby se to rovnou ve fabrice stříkllo....ingenýři z MB...
Únor 27, 201213 r Kdo pracucuje v automobilovém průmyslu může potvrdit, že se šetří na daleko menších položkách, doslova halířovejch záležitostech, tohle mě naprosto nepřekvapuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.