Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdraví všechny ,měl bych dotaz na mezeru okolo 5dverí ,při couvání se ze zadní části vozu ozvala rána myslel jsem že jsem do něčeho narazil ale nenarazil. Po příjezdu domu při otevírání kufru jsem si všimnul rozdílné mezery na levé a pravé straně v levo větší o cca 3mm čím to múže být kufr se ale zavírá normálně,mám combi jestli to hraje nejakou roli.

Vloženo

Otazka je zda sis dodelaval automaticke otevirani kufru pomoci pruzin, pokud ne koukni se na pistky ktere drzi dvere v otevrene poloze,nejlepsi by bylo dat sem i foto

Vloženo

Nic jse nedodelaval. Kamoš mi poradil ať se podívám na zadní nápravu jestli mi nepraskla pružina kouknul jsem na to a nic

Ta mezera jde nejvíce videt v tom rádiusu okolo světla

Vloženo

Nic jse nedodelaval. Kamoš mi poradil ať se podívám na zadní nápravu jestli mi nepraskla pružina kouknul jsem na to a nic

Ta mezera jde nejvíce videt v tom rádiusu okolo světla

Svetlo sa da dopasovat ku 5.dveram-zadna kapota.

Vloženo

Taky jsem s to uz zjistil , a musim uznat že ty dveře se tim pěkně krouti ,teda ta se tak trošku vyvažit tu škviru mezi dveřmi a svetly ,ted to mam hezky v jedne rovině ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...