Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jojo stojí v AR cars v Ostravě,nedávno jsem se tam byl mrknout mám to prakticky za barákem ;) Šel jsem tam za účelem se kouknout na to nové lamborghini,zatím jedinné v ČR tak jsem tam viděl i Rapida...

Už tam hudak straši kolep pulroku, taky sem se byl kouknout , jinak ofoliovana jakž takž, oranžova je shovana ;)

Před 5 ti lety z toho auta byli všichni hotoví a postupem času už celkem upadá,jednu dobu se prodávalo za 1 000 000kč-nereálné,neprodejné, navíc už jen pro to že auto nemá homologaci pro provoz na pozemních komunikacích takže je maximálně tak na srazy a výstavy. Práce na tom je až až ale to už asi dneska nikdo moc neocení... a těžko si ho někdo koupí aby se na něj chodil dívat do garáže nebo si ho vozil na srazy na podvalníku

Tady jedno památeční video

Adi ,a pamatuj na to že bylo i ve videoklipu

Vím Vím :kol-28:

V te době jsem z toho auta byl paf a jeste jak jsem ho viděl živě, no ted no , jak pišeš ,na ježděni to neni ,snad jen na koukani a v te černe , to neni muj šalek čaje ;)

i v té černé si zahrálo ve videoklipu......

tak šup sem s linkem , ten jsem určitě neviděl

Tak uz alespon vim proc jsem ten klip nevidel :D hip hop v podani obhodnika se šrotem fakt nemusim :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.