michall172 Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 nevie niekto aka je spravna teplota chlad.kvapaliny pri zohriatom motore,mne sa po nastartovani a volnobehu,postupne vysplhá az na 97 stupnov a stale mi zopína ventilator na chladici,nevie niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoSMiK86 Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Pokud stojíš na místě tak je jasný že se bude spínat ventilátor, protože se voda v chladiči nemá jak chladit, protože není žádný průvan přes chladič jako když jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 napíchni si VAG a testuj za jízdy, popř. udělej log, aby jsi nemusel furt čučet na noťas, jak teplota chodí během jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 24. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 jasne otestujem to za jazdy,ale viem ze to nerobilo,ked som nastartoval zimny motor a cca za 15 minut sa zohreje a potom kazdých 5 minut ochladzuje ventilatorom,ale vyskusam to za jazdy a budem mudrejsí,dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Tak určitě by to dělat nemnělo,mně to uděla v létě,když přijedu před garáž a nechám běžrt motor,než ji otevřu tak to někdy sepne,a začne běžet ventilator chladiče,přes zimu vubec nic asi to zimní období stačí uchladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.