Kejml22 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Koupil jsem FII a nejde u ní polohovat sedačku nahoru a dolů, nemáte někdo zkušenost co by s tím mohlo být? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Není náhodou výškové polohování sedačky příplatková výbava? Na spolujezdcově místě je to tak určitě, na řidičově místě nevím. Každopádně všechny fabie, co jsem řídil, u řidiče polohovat šly. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Zdvihací sic šoféra by měl být u všech fábulí ve standardu, pro spolujezdce to už ale snad do FII/R ani za příplatek nejde, nejjednodušší cestou je sehnat někde ""venku" nebo na e-bay "anglánskou" sedačku pro řidiče (kvůli růžici sklápění opěradla) - s respektováním verze podle pyrotechniky předpínačů pásů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 6. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 špatně jsem se vyjádřil u sedačky řidiče nejde polohovat sedačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Zdvihací sic šoféra by měl být u všech fábulí ve standardu, pro spolujezdce to už ale snad do FII/R ani za příplatek nejde, nejjednodušší cestou je sehnat někde ""venku" nebo na e-bay "anglánskou" sedačku pro řidiče (kvůli růžici sklápění opěradla) - s respektováním verze podle pyrotechniky předpínačů pásů... Za príplatok to ide, máme to aj my v Roome. Manželka je rada,že sme si to priplatili.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Fabia 2 FC Elegance 2011 má výškové polohování jak u řidiče tak u spolujezdce bez příplatku včetně vyhřívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Nemáš namysli spíše že polohování máš ale nefunguje ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Jo tak to jsme chlapce dva ale kdyz na ni nesedim tak to de no jo mych stokilo nezvlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Jozzi, máš moc "měkkou" sedačku - ta moje zvládá i mou figuru a to jsem poněkud NAD tvým metrákem... Jenže já ji stejně mám trvale spuštěnou na doraz dole - měřím 185cm a kdybych si ji zvednul, neuvidím už vůbec nic kvůli hooodně nízkým horním okrajům všech oken... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Presne jako u mne sto kilo , 190 cm , a sedacka uplne dole a celkem vzadu, jeste ze vetsinou jezdim sam nebo ve dvou, ten za mnou by mel stisnene podminky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nemáš namysli spíše že polohování máš ale nefunguje ti? Ano polohopvání mám ale nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 (editace) Ekkar do základní Fabie výškově stavitelnou sedačku řidiče nedávaj, aspoň jí tam nemám. Kejml jde hýbat s páčkou? Editováno: 8. Březen 2012, autor: Gilmore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Gilmore, ty nemas classica ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 9. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Ekkar do základní Fabie výškově stavitelnou sedačku řidiče nedávaj, aspoň jí tam nemám. Kejml jde hýbat s páčkou? Polohovat s páčkou jde ale nic se neděje ani jedním směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Jozzi classica mám ale výškově stavitelnou sedačku řidiče opravdu nemám Kejml nejspíš ti odešel převod u páčky, takže sedačku ven a pořádně to prohlédnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Jozzi classica mám ale výškově stavitelnou sedačku řidiče opravdu nemám ... To bude nejspíš další část "STAJLINGU" á la "sportwágen de Monte Carlo" - když jsem na DOD v Boleslavi viděl, že "Monte" má podle motorizace klidně i zadní bubny velikosti "škatulky vod krému na boty", bylo mi to dost k smíchu. Ale že takhle voškubou i vnitřní výbavu by mne nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 12. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 vyřešeno po sundání sedačky a rozdělaní toho mechanismu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Mam taky problem s polohovanim. Nahoru to jde lehce,ale kdyz chcu dolu do zakladni polohy,tak ty posledni tahy tou pakou se musim hooodne oprit silou,abych to dostal uplne dolu. Vim,ze to slo dobre,nevim,co se tam mohlo pos.at:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nemáš tam něco zapadlýho, co se v tý dolní poloze pod tu sedačku přivírá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 To víš že ano. Sypu si popel na hlavu, jak jsem debil a stydím se:D Převážel jsem mtb kolo na servis a za sedačkou jsem měl říditka a vidlici. Prostě blb no...Tobě díky za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 To víš, Ekkarova křišťálová koule - pátrá, radí, informuje .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 LukášCBR- Chodíš na BF? Jinak mam stavitelnou jen u řidiče. Ale mam jí úplně dole a posed tak vzadu jako by mi ten volant ani nepatřil. Není nad to do auta tak krásně zaplout a sedět v něm jak ve sportáku. Nehledě na to, že v řípadě čelní srážky čim dál od volantu tim mírnější zranění. Ale možná je moje teorie špatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Tvoje teorie je opravdu špatná. Levá noha by při sešlápnuté spojce měla být pokrčená. Sedět by se mělo co nejvíce vzpříměně, měl bys zápestím dosáhnout na horní část volantu, ale ramena při tom musí být opřená o opěradlo. Hlavová opěrka min. ve výšce uší a co nejblíže k hlavě. Pokud máš v autě hodně natažené nohy, tak při případné nehodě velmi zatížíš klouby, pokud se vůbec udrží pohromadě... A pokud i hodně ležíš, tak nabereš vysokou rychlost směrem k airbagu a následně i zpět do opěradla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Tak zas né že bych byl tak moc nataženej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Kejml22- A při tom sundavání sedačky si asi už nepamatuješ jaký tam byly ty 4 šrouby s tim tisícihraným torxem co jí drží ke karoserii? Jaký závity? M8, M10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.