lulinak Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Ahoj, pristi tyden si jdu pro Roomika, a protoze na predchozich autech jsme vzdy mel instalovane odhluceni kapoty (takovy ten origo filc z vnitrni strany kapoty) tak jsem to chtel i do Rooma, ale ejhle, nic takoveho se ofiko nedela... Jedine reseni je sehnat VIN auta, ktere to ma z vyroby, a na tento VIN to objednat jako nahradni dil, sice postaveny na hlavu, ale budiz... Neresil to pls nekdo z vas drive anebo znaze nekoho, kdo uz odhlucneni ma? DIky moc, pak napisu o autu nejake podrobnejsi info a srovnani s FII Combi 1,2 TSI co mam ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Myslíš tím tohle:??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 5. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 to vypada dobre, sice nevim jestli k tomu patri i ty vsechny dily okolo (asi ne) a jestli je to nad motorem anebo pod nim :-) ale diky, necham proverit a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Já to tam mám od novoty. rok 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 No,nevím. V ETCE to stále je (Roomster MR 2013): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Omlovám se, za chybný obrázek, to co jsem uvedl drříve (v příspěvku #2), tak to je tlumení pod motor. Tlumení pro kapotu je na obrázku od Pawouka. Já mám sice Rooma MR2010, ale tlumení kapoty je tam už z výroby. Nějak se mi nechce věřit, že by to tam už nedávali. I když možné je všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 6. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 diky, overoval jsem to a toto konkretne z obrazku je primo z vyroby, zda se, ze doba dodatecnych originalnich filcu pod kapotu uz je pryc a byla to domena Felici a prvnich Fabii, tak snad bude odhlucneni nejak rozumny a nebudu tam muset lepit stary monterky... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilko Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 ...mám sice fabču 2010 a to tlmenie som normalne kupil vjednej predajni čo predáva veci na škodaovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 (editace) Hm,tak zase škodovka ušetřila - FII Ambiente,vyrobena duben/květen 2010 a tlumení tam bylo z výroby. Editováno: 7. Březen 2012, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 (editace) já ho(to odhlučnění) mám. výroba 6/2010.Že by už zase šetřili? Editováno: 7. Březen 2012, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Asi je motor dost tichý,proto usoudili v MB ,že odhlučnění netřeba.Na Roomu 1,6 bylo a třeba na OII (1,8 TSI) co mám ne. TSI jsou holt tichošlápkové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 (editace) Asi je motor dost tichý,proto usoudili v MB ,že odhlučnění netřeba.Na Roomu 1,6 bylo a třeba na OII (1,8 TSI) co mám ne. TSI jsou holt tichošlápkové. To jsou,ale to odhlučnění tlumí i "vypalování" laku na kapotě teplem od motoru. Akorát nevím proč je teda Octa na jednu stranu taková dáma a oblečou ji naostro....Já bych raději u toho TSI i rád viděl tu spolehlivost. Nevím jak 1,8,ale 1,2 moc v originál stavu nepřežilo 40000km(já mám taky po rozvodech) Editováno: 19. Březen 2012, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.