Přejít na obsah

Roomster 1,2 TSI - odhlucneni kapoty


lulinak

Doporučené příspěvky

Ahoj, pristi tyden si jdu pro Roomika, a protoze na predchozich autech jsme vzdy mel instalovane odhluceni kapoty (takovy ten origo filc z vnitrni strany kapoty) tak jsem to chtel i do Rooma, ale ejhle, nic takoveho se ofiko nedela...

Jedine reseni je sehnat VIN auta, ktere to ma z vyroby, a na tento VIN to objednat jako nahradni dil, sice postaveny na hlavu, ale budiz...

Neresil to pls nekdo z vas drive anebo znaze nekoho, kdo uz odhlucneni ma? DIky moc, pak napisu o autu nejake podrobnejsi info a srovnani s FII Combi 1,2 TSI co mam ted.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlovám se, za chybný obrázek, to co jsem uvedl drříve (v příspěvku #2), tak to je tlumení pod motor. Tlumení pro kapotu je na obrázku od Pawouka. Já mám sice Rooma MR2010, ale tlumení kapoty je tam už z výroby. Nějak se mi nechce věřit, že by to tam už nedávali. I když možné je všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky, overoval jsem to a toto konkretne z obrazku je primo z vyroby, zda se, ze doba dodatecnych originalnich filcu pod kapotu uz je pryc a byla to domena Felici a prvnich Fabii, tak snad bude odhlucneni nejak rozumny a nebudu tam muset lepit stary monterky... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Asi je motor dost tichý,proto usoudili v MB ,že odhlučnění netřeba.Na Roomu 1,6 bylo a třeba na OII (1,8 TSI) co mám ne. TSI jsou holt tichošlápkové.

To jsou,ale to odhlučnění tlumí i "vypalování" laku na kapotě teplem od motoru. Akorát nevím proč je teda Octa na jednu stranu taková dáma a oblečou ji naostro....Já bych raději u toho TSI i rád viděl tu spolehlivost. Nevím jak 1,8,ale 1,2 moc v originál stavu nepřežilo 40000km(já mám taky po rozvodech)

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...