fanymanie Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Dnes 9.3.2012 mezi 22:00 až 6.30 hod byla odcizena Š octavia Combi v Jablonci nad Nisou Typ: 1U SEALHX01 FM5 TMB Barva. modrá metalíza RZ: 4L1 20-89 VIN. TMBHG41U822565918 Rok výr. 2002 U zadních pátých dveří byla u skla a SPZ mírná koroze Na střeše byla zahrádka No a co ještě dodat ukradeno ca. 1měsíc po změně pojištovny.??? Editováno: 9. Březen 2012, autor: fanymanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldik Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Zm*di...Jsem taky z Jablonce, kde ti ji ukradli? A co nějaký zabezpečení jako tajnej vypínač atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymanie Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ahoj bylo to v Revoluční ul. naproti Restaurace u Smrku. Vypínač ani žádní vychytávky jsem tam neměl, jen pouze klasc. alarm. ale podle stop ve sněhu přišel odemknul,nasednul a odjel. Bohužel nikdo nic neslišel. Podle PČR. to byla 3tí otka za noc. No měl jsem prostě smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldik Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 No tak to je hezký..Hele tady na sídlišti ve Mšeně minulej rok ukradli kola z fábie pomocí heveru z auta ke kterýmu se dostali přes rozbitý okno a vůbec nikdo nic neviděl ani neslyšel...Ale když mi cikory kradli formana to sousedi viděli a hned volali četníky :'> Je to na hovno no, já mám tajnej vypínač a pojištění proti odcizení jinak nejde nic dělat..A mam 1.6 mpi ty se tolik nekradou co jsem projížděl tuhle sekci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Maršálek Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 No to je fakt smůla. Jsem taky z Jablonce, teprv ted jsem začalo mít strach o svojí octu. Jak to nejlépe zabezpečit? Mám jen origo alarm a construct to je asi málo předpokládám. Snad se najde ta tvoje, přeji hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymanie Vloženo 16. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Dík. no zabezpečit asi jedině do garáže a mít tam ještě psa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 taky se nacházím v Jablonci, budu se po ni koukat, ale víš jak to bohužel dopadá stěmito auty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymanie Vloženo 21. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 taky se nacházím v Jablonci, budu se po ni koukat, ale víš jak to bohužel dopadá stěmito auty Dík moc ale už si žádné naděje nedělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 To ti ukradli 10 let starou OCTAVII??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 No to je fakt smůla. Jsem taky z Jablonce, teprv ted jsem začalo mít strach o svojí octu. Jak to nejlépe zabezpečit? Mám jen origo alarm a construct to je asi málo předpokládám. Snad se najde ta tvoje, přeji hodně štěstí. pomuže jen Zeder dalsi zamek pod volant. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 To ti ukradli 10 let starou OCTAVII??? ty asi nemas auto VIĎ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Auto zase mam :-) Jen se mi zdalo auto 10 let stare pro zlodeje nezajimave..... vis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymanie Vloženo 17. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 njn právě že 2001-2004 jsou pro šmejdi až moc zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Fany Kuba Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Tak dnes pro mě dobrá zpráva otka se našla.. Našla se v Liberci vedle přehrady zaparkováná v Garáži. Majitel garáž pronajímal,samožřejmě nebylo placeno včas tak se tam majitel jel podívat a ejhle moje otka. Chudinka tam byla podle prvního ohledání celou dobu,tak si dokážete představit jak vypadá, zítra si jí chudinku odvezu. Všem děkuji za podporu a kež by vše mělo tak dobrý konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 na Vysočině se Octavie v současné době kradou ve velkém: http://zpravy.idnes.cz/na-vysocine-roste-pocet-kradezi-vozidel-skoda-octavia-pf9-/krimi.aspx?c=A121012_133513_jihlava-zpravy_mv :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 nafot ji, by me zajimala jak vypada.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Fany Kuba Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 nafotím tak jak tam stála nafot ji, by me zajimala jak vypada.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Fany Kuba Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Nalezená moje otka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldik Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 To se často nestává, po takový době.. Jednak by mě teda zajímalo co zloděj zamýšlel a dál jestli švestky něco vyšetřej...Ale hlavně že je kočár doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata_cz Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Mazec, .. tomu říkám štěstí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 TJN - opravdu stesti z pr@ele!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Fany Kuba Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Tjn. Taky jsem v to už nevěřil že se někdy najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 tak teda velká gratulace, to nebývá zvykem, že se něco najde, a tak si gratulaci nenechám ujít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Fany Kuba Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 A co Ti k tomu řekli cajti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.