cvachabl Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Ahoj, mám dotaz... po výměně rozvodů mi více žere BMN, ale nedá se nastavit přes VAG úhel vačky, protože ať natáčím kam natáčím, tak číslo ve skupině 4 - úhel natočení vačky je hodnota 2,5 a nikam se nehne ani při přidání plynu ani nic... ono to dělalo takhle už před rozvodama, řeším to až nyní, že to více žere. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Žere to víc i reálně, nebo jen podle palubáku? Jak byly rozvody nastaveny? Na přípravky? Kolik to ukazuje spotřebu zahřátého motoru na volnoběh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvachabl Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 žere to podle obojího.... před rozvodama 4,3, po rozvodech 5,2. Rozvody byly na značky - ne na přípravky. na volnoběh to ukazuje 0,4 - 0,5.... co mě spíš ale zaráží, tak ten úhel ty vačky.... spotřebu vem čert, ale je to i trošku línější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Koukáš na čtvrtý pole? Nechce se mi věřit, že by se to nehýbalo a byla tam hodnota 2,5. Když je např ko snímač vačky tak je tam nula a samozřejmě to nereaguje. Jinak BNM má spotřebu na volnoběh 0,4 když je synchronizace na nule. Pokud se časem posune k +0,6, tak tam skáče 0,3. 0,5 tam je při synchronizaci -1,1. Má vyzkoušeno, že když to dám na přípravky, tak je to většinou lehce do mínusu 0,6 až 1,1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvachabl Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 včera jsem s tím zkoušel mlet: v kanále 4, pole 2 je časování *BTDC; v poli č. 4 je stabilizace volnoběhu v °KW. když jsem nastartoval studený motor, tak bylo 6,5 *BTDC při přidání plynu se hodnota zvyšovala. v kanále 4 na vstřikách bylo cca -0,81; 0,02; +0,83. při zahřátém motoru na 90° se hodnota v poli 2 dostala na +2,3*BTDC a už se pak nehnula. jinak jsem to našteloval na spotřebu volnoběhu na 0,6cca a nejezdí to špatně, ale spotřeba šla ještě o 3dcl výše :-) a zkoušel jsem natáčet do hodnot, kdy mě to ani nechytlo a napsalo to závadu, že natočení vačky je mimo toleranci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Tebe zajima pouze pole 4 v kanale 4. To se meni pokud hybes s kolem vacky . Pri zahratym motoru by mela byt 0 ale klidne i -+0.5. Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.