Publikováno Březen 9, 201213 r Ahoj, Potřeboval bych poradit s ruční brzdou a doděláním Jumbo boxu. Prolezl jsem cele fórum a celkem se tu názory rozchází. Potřebuji tedy novou ruční brzdu celou, nebo jen rukojeť a nebo se stará plastová dá oříznout? Příští týden se na to chystam, už mam nastudovaný návod z a tak mam strach, aby mě ta ruční brzda nějak nezaskočila. Díky moc za radu
Březen 9, 201213 r Ja si nechal namontit jumba pred dvema tydny a rucku mam puvodni (umelou) byl jsem pri montazi, nic se nerezalo, nemenilo
Březen 10, 201213 r Ahoj, ta rukojeť k jumbo boxu je myslím kratší. Nedávno jsem měnil tu plastovou za koženou, tak jsem jí došel změřit a je dlouhá 15 cm. Změř si tu tvojí a uvidíš jestli je tam rozdíl.
Březen 13, 201213 r Trochu zbytečný vlákno, tam kam odkazuješ se dočteš že může být i ta ošklivá plastová. Nechával jsem plastovou a nic jsem řezat nemusel.
Březen 17, 201213 r Ja som nechal tak isto tu povodnu plastovu, nic som neorezaval a napriek tomu vsetko pekne sedi aj po estetickej stranke celkom v pohode
Duben 7, 201213 r Vždy sundám původní plastové madlo, oříznu a vrátím. Nikdy s tím nebyl nejmenší problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.