Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chtěl bych slyšet Váš názor na Auti TT 1.8 T...

Je to skutečně auto pro ženský a 4%ťáky? :kol-28:

Sem přemýšlel,že mít jako leštěnku víkendovku Octávku není zase taková pecka....Mám ji rád,ale přeci jen to není ono.

Chtěl bych nějaké coupé a nejlépe koncern....A samozřejmě v cenové relaci za kolik bych mohl případně prodat Octuli...

Ale většina kamarádů autařů říká,že je to pro ženský a buzny...A to bych já nerad byl :kol-28:

Co myslíte Vy?

Tady jedno z LBC

http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/tt-coupe/9936311?goFrom=list

Třeba by to se mnou bazárník vyměnil :kol-28:

Ale mám asi větší šanci když bych dal auto do originálu že?

Stejně si to zase rozmyslím,ale teď zrovna bych ho bral.... :kol-31:

Sem přemýšlel i o starším Porsche,ale to je ranec na shánění dílů...

Na TT je to vše podobný jak na Octávce...

Vloženo

Otevrene, s jednim jsem jezdil, a jako buzna jsem si nepripadal. ;) motorizaci jsem mel stejnou, kraasne to tahlo, akorat co mi vadilo tak malo mista uvnitr a taky to ze auto bylo dost nizko ;)

Odeslano z Iphone 4S

Vloženo

Nevím, no, je to především NA TVÉM VKUSU - tobě se TT líbí, tak až na něj budeš mít, kup jej a řeš jen technické detaily. Pokud jde o názor, pro mně TT nikdy nebylo auto snů, ani to staré a ani to nové, po stránce designu dle mého staré opravdu hódně zestárlo a nejen, že nevypadá dle mého pěkně, ale je to auto pro ženy, nebo pro kluky, kteří nemají na pořádného sporťáka peníze. Toť můj názor ;)

Vloženo

Máš pravdu...Ale tedy jaký jiný coupé za 120 tis?

Rád bych zůstal u koncernu...Navíc to má motor kterej už znám :kol-28:

Moje auto(značka) snů ...bylo,je a bude Porsche...Ale na to opravdu jako chudý kluk nemám :kol-28:

Vloženo

No trochu to tady odbočilo, omlouvám se za navedení :D :D

To já až budu velkej tak chci éééévvvvoooo devítku :)

A máš pravdu, má to motor, kterej znáš hodně dobře tak by tě nic nemělo zaskočit :) Ale zůstan u naší AGU Octy ;):kol-135:

Vloženo

No to byl jen nástřel.... :kol-28:

I nějakou velkoobjemovou ameriku bych bral...Camaro atd

Jenže to za Octávku nemám šanci :kol-28:

Ale zase mít Otuzenou Octávku co se mi líbí,nebo origo TT co se mi líbí? :kol-32::kol-28:

Vloženo

No abych řekl pravdu , tak bych si nechal oktu ,maš ji upravenou a musim uznat vkusně , žadne přeplacani , a taky viš v jakem stavu ji maš , a kdo vi na co bys trefil kdybys kupoval TT ;)

Jo Amerika , camarko , fiiiha, naky small block dovnitř , takovy pravy muscle car ... ja se zas zasnil :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...