Krtek6 Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ale děte... "Eleanor" a její mladší sourozenci to je aspon kára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Eleanor nepatri k muscle cars ale ponny cars, a je pomerne moderni vytvor neni nad klasiku camarko z 70' Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Nové Camaro! Takové malé zvířátko, co požírá Mustangy. K věci: Jak se mi Audi líbí, tak TT na mě moc dojem nezanechalo. Pro holku možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Hmm já to věděl... ....No jako mužatka v tom vypadat nechci A co páni říkáte na starší Corvettky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 V novem camaru je taky small block ja jsem na ty veruny pomalu uhylny Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 A nebo potom ještě další kulervoucí auto je podle mě Dodge Challenger. Corvetty se mi nikdy moc nelíbily, je to takové okruhové auto. Nic z čeho by si měl někdo sednout na zadek. Taky ta dostupnost u nás asi bude nic moc. jozzi: O Small blocku jsem viděl nějaký dokument na Discovery a velmi to na mě zapůsobilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 small block to klasika , hlavni konstrukce a princip nezmenen od 60 let a pritom je to furt perfektni motor Co rict o corvetce, to uz bych radeji to tt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Dodge Challenger spolu s Chevrolete Camaro SS je klasika starých amerických svalovců Krásné auta s nádherným zvukem. Co já jsem se s nima v NFS Carbon najezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 To ja bych se s nima rad někdy projel živě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Já bych rád takové auto vlastnil... Vždycky mě nasere když vidim třeba americký demolition derby a tam tyhle starý káry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Na to se ani radeji nekoukam, bych to obrecel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlino Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Nejsem buzna, nejsem holka a se v tom dá Za mě...jo jdi do toho, ale pečlivě vybírej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Aaaa sám majitel.....No konečně....Můžu někoho vyzpovídat...na co pozor..co se sere atd..Na Audi forum nepolezu...Tam bych byl ze exota,že mám škodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 za toho mužem tady považovat stehlina ... davej pozor na to aby nebyla bourana přes střehu , takovou jsem prodaval ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 To bych měl poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 no ,ta moje ,ktera se 4x překutalela tak se na allegru pak prodavala jako nebourana a s polovičnimi km ... holt polaci sjou prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Tfuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 tak tak pane , a to neni jen ta moje, oni toho dokažou vyklepat spousta, proto bych si tam auto nikdy nekupil ,ani za nej nabidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlino Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 jozzi: moje TT už je taky celkem 3x bourané. 2x u předchozího majitele a jednou u mě na zadek. Ondrero: klidně se ptej na co chceš, ale pokud můžu doporučit pročti si tohle téma o TT je tam vše http://audiklub.cz/forum/tema/65410-koupe-audi-tt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Ideální je koupit jeté auto a starších,klidného,prachatého chlápka co se o auto max stará a prodává ho jen z důvodu koupě novějšího modelu... Takže přesně tak jak jsem to udělal já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 take jsi letel přes střehu ? s uraženou motorovou komorou ? :D Ondero to by byla koupě života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 No však říkám...tak jsem koupil já Já ještě neletěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 To bych nepřal nikomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 taky jsem byl majitelem před fabkou TTčka sice toho novýho a TTS ale bylo to tétéčko v životě jsem si jako holka v tom autě nepřipadal... Jo malý to je ale svezení je super. Nevím jak to mělo jedničkový TT ale ve dvojce mi rozhodně nic levnýho uvnitř nepřišlo... Nádhernej interiér. za mě palec nahoru za to auto měl jsem v tom dvoulitr jako měly oktávky RS dvojkový plus úpravu od MTM... plusy: docela originalita co si budem povídat moc jich nejezdí jízda - super rychlý sedělo jak motokára... mínusy: malý spotřeba blbej výhled vzad tady nějaký foto bejvalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Hmm tohle ale vypadá diametrálně lépe než TT 1...Toto už tak babské není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.