Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ale děte... "Eleanor" a její mladší sourozenci :prc: to je aspon kára :D

Eleanor nepatri k muscle cars ale ponny cars, a je pomerne moderni vytvor ;) neni nad klasiku camarko z 70'

Odeslano z Iphone 4S

Nové Camaro! Takové malé zvířátko, co požírá Mustangy. :)

K věci: Jak se mi Audi líbí, tak TT na mě moc dojem nezanechalo. Pro holku možná.

• Autor

Hmm já to věděl... :kol-28: ....No jako mužatka v tom vypadat nechci :kol-28:

A co páni říkáte na starší Corvettky?

V novem camaru je taky small block ;) ja jsem na ty veruny pomalu uhylny :D

Odeslano z Iphone 4S

A nebo potom ještě další kulervoucí auto je podle mě Dodge Challenger.

Corvetty se mi nikdy moc nelíbily, je to takové okruhové auto. Nic z čeho by si měl někdo sednout na zadek. :) Taky ta dostupnost u nás asi bude nic moc.

jozzi: O Small blocku jsem viděl nějaký dokument na Discovery a velmi to na mě zapůsobilo. :)

small block to klasika , hlavni konstrukce a princip nezmenen od 60 let ;) a pritom je to furt perfektni motor

Co rict o corvetce, to uz bych radeji to tt ;)

Dodge Challenger spolu s Chevrolete Camaro SS je klasika starých amerických svalovců :) Krásné auta s nádherným zvukem. Co já jsem se s nima v NFS Carbon najezdil :)

To ja bych se s nima rad někdy projel živě ;)

• Autor

Já bych rád takové auto vlastnil... :kol-28:

Vždycky mě nasere když vidim třeba americký demolition derby a tam tyhle starý káry...

Na to se ani radeji nekoukam, bych to obrecel :D

Nejsem buzna, nejsem holka a :prc: se v tom dá :D Za mě...jo jdi do toho, ale pečlivě vybírej.

• Autor

Aaaa sám majitel.....No konečně....Můžu někoho vyzpovídat...na co pozor..co se sere atd..Na Audi forum nepolezu...Tam bych byl ze exota,že mám škodovku :kol-28:

za toho mužem tady považovat stehlina :D ... davej pozor na to aby nebyla bourana přes střehu , takovou jsem prodaval ja :D

• Autor

To bych měl poznat :kol-28:

no ,ta moje ,ktera se 4x překutalela tak se na allegru pak prodavala jako nebourana a s polovičnimi km ... holt polaci sjou prasata :D

• Autor

Tfuj... :wacko:

tak tak pane , a to neni jen ta moje, oni toho dokažou vyklepat spousta, proto bych si tam auto nikdy nekupil ,ani za nej nabidku :D

jozzi: moje TT už je taky celkem 3x bourané. 2x u předchozího majitele a jednou u mě na zadek.

Ondrero: klidně se ptej na co chceš, ale pokud můžu doporučit pročti si tohle téma o TT je tam vše http://audiklub.cz/forum/tema/65410-koupe-audi-tt

• Autor

Ideální je koupit jeté auto a starších,klidného,prachatého chlápka co se o auto max stará a prodává ho jen z důvodu koupě novějšího modelu...

Takže přesně tak jak jsem to udělal já :kol-28:

take jsi letel přes střehu ? ;) s uraženou motorovou komorou ? :D :D

Ondero to by byla koupě života ;)

• Autor

No však říkám...tak jsem koupil já :kol-28:

Já ještě neletěl :kol-127:

To bych nepřal nikomu ;)

taky jsem byl majitelem před fabkou TTčka :) sice toho novýho a TTS ale bylo to tétéčko :) v životě jsem si jako holka v tom autě nepřipadal... Jo malý to je ale svezení je super. Nevím jak to mělo jedničkový TT ale ve dvojce mi rozhodně nic levnýho uvnitř nepřišlo... Nádhernej interiér. za mě palec nahoru za to auto ;) měl jsem v tom dvoulitr jako měly oktávky RS dvojkový plus úpravu od MTM...

plusy: docela originalita co si budem povídat moc jich nejezdí

jízda - super rychlý sedělo jak motokára...

mínusy: malý

spotřeba

blbej výhled vzad

tady nějaký foto bejvalky ;)

post-24331-0-54491500-1332274471_thumb.j post-24331-0-08044900-1332274480_thumb.j

• Autor

Hmm tohle ale vypadá diametrálně lépe než TT 1...Toto už tak babské není...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.