Stanson Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Sama chytrost se vyjádřila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Kolik aut co jezdí po silnici s namontovaným led svícením má opravdu homologované světla? Myslím si že to není ani 50%. Koupený ve žlutíku se značkou homologace a do měsíce jim nesvítí půlka ledek,ale je tam značka tak je to OK. To je jako,když si koupím v žlutíku tričko ADIDAS. Jsem in,ale to co to má plnit tak bohužel (kvalita,stálost,životnost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tak mě za to vyrazili z technické. A jak to máš nakodováno? Máš Tunnel Light? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miral1 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 (editace) taky mam nakodováno ale nevim co budu mektat až mě chytnou benga . asi že jsem to tak koupil Mám nakodovánu Ameriku a mlhovky pro denní svícení na 60% svítivosti. V lednu jsem byl na technické a prošel jsem bez připomínek. A co se týče Policie, musí přece vidět na první pohled, že mi svítí mlhovky jako denní svícení, protože svítí samostatně. Kdybych svítil mlhovkama jako spousta některých dobrodruhů, měl bych k nim rozsvícena obrysová světla, neboť na rozdíl od denního svícení, mlhovky úplně samostatně zapnout nejdou. Je to ošetřený dobře, myslím že se není čeho bát a policajt by musel být úplný ťululum, aby tohle nepochopil. Editováno: 18. Duben 2012, autor: Miral1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Mám nakodovánu Ameriku a mlhovky pro denní svícení na 60% svítivosti. V lednu jsem byl na technické a prošel jsem bez připomínek. A co se týče Policie, musí přece vidět na první pohled, že mi svítí mlhovky jako denní svícení, protože svítí samostatně. Kdybych svítil mlhovkama jako spousta některých dobrodruhů, měl bych k nim rozsvícena obrysová světla, neboť na rozdíl od denního svícení, mlhovky úplně samostatně zapnout nejdou. Je to ošetřený dobře, myslím že se není čeho bát a policajt by musel být úplný ťululum, aby tohle nepochopil. mlhovky proste jako DS nejsou homologovane, takze je ceho se bat.....at uz to logicky je vpoho reseni nebo ne..a pak uz zalezi na konkretnim policajtovi nebo technikovi na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miral1 Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 mlhovky proste jako DS nejsou homologovane, takze je ceho se bat.....at uz to logicky je vpoho reseni nebo ne..a pak uz zalezi na konkretnim policajtovi nebo technikovi na STK Když se podívám na Faceliftovou Octu, vidím v mlhovkách ten rozdíl, že pro denní svícení jsou tam přidány navíc žárovky 21W (pokud se nepletu) , které dle mého názoru mají hlavní význam v tom, aby se zbytečně neničily nepoměrně dražší halogeny. Je pravda, že žijeme v absurdistánu a úřední šiml řehtá víc než je zdrávo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 No já mám zase Ameriku na 60% v předních světlech. Takže kdyby mě stavěli orgáni tak stačí akorát přepnout přepínač a svítí i zadek a jsem z obliga. Proč dráždit kobru bosou nohou? Nechtěl jsem aby mě na dálnici odstavili vozidlo pro nezpůsobilost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KodlKT Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Kde se nastaví svítivost hlavních světel? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Byte 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURIN Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 zdravím mám nakodovanou ameriku vše funguje jak ma ale misto mlhovek mi svítí potkávací světla co se musí ještě zaškrtnout při výpočtu kodu.díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 09-Centrální elektrika v bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Právě jsem si také nakódoval dení svícení pomocí mlhovek (Amerika + dení svícení mlhovky 60%). Jedinej problem, kterej v tomto případě může nastat je ten, že když se někdo neumí rozjíždět do kopce bez ruční brzdy a zatahne ji, tak denní svícení (mlhovky) zhasnou :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 to sice jo, ale jakmile se rozjede tak se ti to znovu rozsviti, tak to neni zase az takovej problem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Pokud ten někdo není vůl a nejede s ručkou a diví se co tu tady tak divně pípá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 zajímavý tip s těma mlhovkama, chtěl jsem se zeptat, jestli to denní svícení jde nakódovat na dálková světla se sníženou svítivostí jako třeba audi nebo volkswagen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZRI Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Ahoj, mám FII, 1,4TDi 59kW, r.v.2008. Chtěl bych se zeptat jestli už někdo montoval denní osvětlení LED místo kulatých mlhovek. Žádné mlhovky nemám je tam pouze krytka. A tak jsem chtěl koupit nové krytky s kulatou dírou a LED pro denní svícení. Na F I toho je spousta, ale na FII nic nemohu najít. Děkuji všem za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Ja to vedu viz moje vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZRI Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Ja to vedu viz moje vlakno můžeš prosím poslat link na toto vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 To az vecer , jsem v praci na mobilu , kdyztak u fll bertikovo priblizovadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Pročítám si toto téma a taky bych chtěl nakódovat ameriku. Bohužel u posledního mechanika se to nedařilo, může tam být nějaký zádrhel nebo problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 nemel by byt :-) kodoval ti jen toto, nebo toho bylo vic? pripadne ostatni se povedlo, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Měnil jsem halogeny za xenony a to se povedlo bez problému ale nakódování ameriky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 tak to je divne, melo by to jit i s xenonama vklidu a jestli ti kus kodovani sel tak je to jeste divnejsi. mas origo kabel nebo klon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Já nemám nic ale člověk který se to pokoušel kódovat měl myslím origo. A ty by jsi mi to nakódoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Pánové, neexistují náhodou světla (denní + mlhovka) tuším, že jsem to někde vidět v e-shopu přímo na OII? Nebo použít ze supa? Určitě by to bylo lepší než dělat z mlhovek denní svícení. Mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.