Dodo-Kolín Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Tvl. kdyby existovali, tak toto téma ani není. Tedy na předface O2 taková světla nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) nenašel by se někdo šikovný, kdo by to předělal do staré mlhovky? http://www.obautodil...i_leve-703ml005 nebo ještě jinak, co zrušit mhovky a udělat z nich jen led denní svícení, nejsou přece povinný a na stk vám někdo kontroluje jestli máte mlhovky nebo ne? Editováno: 15. Červenec 2012, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 A co třeba :http://www.tuning-in.cz/denni-sviceni-chromove-skoda-octavia-typ-1u-2000.html http://www.tuning-in.cz/denni-sviceni-skoda-octavia-ii-04-08.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Ale fuj tohle je hrozne! Tyhle všelijaké bazmeky mě úplně vytáčí jak to vidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Já bych si to na auto nedal! Svítím hlavníma na 60% a fertig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 čusák nevim jak vy ale já sem dnes cestou domu z dovolený potkal několik octavii předFL a svítili předníma mlhovkama takže to měli nějak udělany. všechno jde když někdo ví jak jinak svítim taktéž hlavníma. teda mě svítí předek i zadek ale to je nakaždym co si tam nechá nastavit. Hlavně jestli němá někdo xena na autě tak je to uplně jedno čim svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 (editace) Já nemám nic ale člověk který se to pokoušel kódovat měl myslím origo. A ty by jsi mi to nakódoval? To Dodo / Ozi: nakódujete mi to? Editováno: 20. Červenec 2012, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 koty klidne, posli SZ, akorat od zitra rano jsem na tyden na dovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 no ja se taky hlasil do řady nakodovat v mlhovkach s prosbou už nevim kdo ale někdo mi to zde na foru slibil asi před měsicem a pul a nic škoda neni tady někdo jiny ochoten to provest jsem z Třince diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 to svícení mlhovkama- amerika je fajn, ale když zatahnu na semaforech ručku, tak nesvítim a pokud to uvidí policajti tak muže byt problém ne? Nešloby to nakódovat aby svítili i se zataženou ručkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Koty: Já to nakódovat neumím-dělal mi to kamarád. krysolet: to neřeš-mám to tak v hlavních taky. Při stání přeci svítit nemusíš-jen při jízdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 denní svícení mlhovkama + amerika je dobrá kombinace, tak bych se chtěl zeptat, jestli by byl někdo ochotný mi to nakódovat. Pocházím se středních čech Benešov u Prahy. Mám oct. 2007 eleg. + tunel light. předem dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Praha, Milovice a blízké okolí není problém. Jsou následující možnosti - denní svícení, které vám nastaví i normálně v servisu na Evropu - tedy se i při vypnutých světlech rozsvítí všechna světla, při zatažení ruční brzdy svítí vše pořád, při otočení ovladače světel na "svícení" se rozsvítí ještě podsvětlení budíků a fungují dálková světla. Pak je "Amerika", tedy že svítí jen přední světla a nic víc, rozsvítí se po uvolnění ruční brzdy, zhasnou při jejím zatažení - při startování jsou tedy zhasnutá, pokud je zatažená ruční brzda. Po rozsvícení se rozsvítí zbytek. No a pak se dá nakódovat na obě varianty ještě svícení ne hlavními světly (využívané hlavně u xenonů), ale mlhovkami se sníženou svítivostí dle volby. Upozorňuji, že mlhovky nejsou světla pro denní svícení, nesmí se tedy k tomuto účelu použít. Ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 no ja se taky hlasil do řady nakodovat v mlhovkach s prosbou už nevim kdo ale někdo mi to zde na foru slibil asi před měsicem a pul a nic škoda neni tady někdo jiny ochoten to provest jsem z Třince diky Příští sobotu bby jsme to měli spáchat tak se kdyžtak ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Příští sobotu bby jsme to měli spáchat tak se kdyžtak ozvu tak jo budu čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 A pokud bych chtěl nějaké ty led světle pro den.sv.,máte někdo nějakou zkušenost,jaké použít?A hlavně,které se dají dobře namontovat do těch mřížek v předním nárazníku. Např.http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne/eshop/7-1-LED-denni-sviceni/0/5/119-Diodova-svetla-pro-denni-sviceni-SJ-296E-homologovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 nechapu jak nekdo moze jezdit z led svetlama a nesvítí jim zadní světla jen brzdové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Já tedy zrovna přítel denního svícení nejsem a rozumím zemím kde se ta povinnost zrušila.Nicméně LED světla považuju za naprosto ok ,ale že by svícení zadníma světlama něco přineslo??Za slunečného dne u spousty aut ani nepoznáš že jim zadní světla svítí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 jo ale az potkas pri zatazenem pocasí takove auto tak uvidis jak lehce jde prehlidnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Souhlasím s Liapor ,no a co ta zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 (editace) Hunterkyjov: Tohle ale neni o dennim sviceni, ale o pristupu lidi a zodpovednost k bezpecnosti provozu. Je jen na kazdem kdy si kdo prepne na klasicka svetla a pokud je šero, tak jen vul setri zarovky. A vis kolikrat jsem potkal, za ty leta co jezdim, auto ktere nesvitilo za uplne tmy? Nescetnekrat. Bud zapomeli ridici rozsvitit, protoze se rozjeli ve meste kde je system souvisleho osvetleni, takze si ani nevsimli, ze nesviti, nebo meli problem v elektrice a zadni svetla jim proste nesvitila. A kolikrat jsem to do nich napral? No ani jednou, protoze vetsina aut ma odrazky a kdyz svitim ja tak jak mam, tak se odrazky blejskaj, tak si jich vsimnu i bez sviceni a i ta co nemeli zadnej bezpecnostni prvek, tak je to proste prekazka na silnici a neni to zrovna neco tak maleho a prehlednutelneho. Krizovky jsou vzdy jen kvuli blbcum kteri jezdi jak prasata bud nebezpecne rychle a nebo nedavaji prednost a ne kvuli tomu, ze auto neni jak vanocni stromecek za bileho dne. Tukance ze zadu jsou v drtive vetsine pro nedodrzeni bezpecne vzdalenosti, nebo momentalni nepozornosti a nedobrzdeni ridice v aute vzadu. Nesnazte se lidi hledat problemy kde nejsou! Jezdit se musi dle nejlepsiho vedomi a s velkou obezretnosti... musis pocitat s cimkoli na silnici a treba i s velkym zviretem, ktere taky osvetleni na zadku nema. Pavel S: myslim, ze je ma kolega v praci na OII (nebo jim hodne podobna) a bylo to jen tak tak do ty mrizky. Nejak predelaval uchyceni. Zitra se zkusim zeptat Editováno: 30. Červenec 2012, autor: OctaviaLUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 (editace) díky. Editováno: 4. Srpen 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 To Pavel S: tady na foru najdeš nějaký realizace např tady http://forum.skodahome.cz/topic/116097-denni-sviceni/ No upřímně...žádná velká krása i přes to že si s tím lidé vyhráli to není...nebo lépe řečeno..je to na první pohled vidět že je to na autu dodělávané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Pavel S: Tak LED denni kolega sice mel (ale ne uplne presne stejnej typ), ale jsou tak napasovany v mrizkach, ze se spatne steluje sklon a tudiz mu svitili spis do zeme, takze se prej musel piplat s pilovanim plastu, ale nakonec je odpojil a nechal nakodovat sviceni hlavnima svetlama s nastavenim nizsi intenzity a prej je to dle nej mnohem lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 (editace) ,Moc děkuji,jak za ochodu,tak za radu. Editováno: 4. Srpen 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.