Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Sama chytrost se vyjádřila!

Kolik aut co jezdí po silnici s namontovaným led svícením má opravdu homologované světla? Myslím si že to není ani 50%. Koupený ve žlutíku se značkou homologace a do měsíce jim nesvítí půlka ledek,ale je tam značka tak je to OK. To je jako,když si koupím v žlutíku tričko ADIDAS. Jsem in,ale to co to má plnit tak bohužel (kvalita,stálost,životnost).

Tak mě za to vyrazili z technické.

A jak to máš nakodováno? Máš Tunnel Light?

taky mam nakodováno ale nevim co budu mektat až mě chytnou benga . :kol-32: asi že jsem to tak koupil

Mám nakodovánu Ameriku a mlhovky pro denní svícení na 60% svítivosti. V lednu jsem byl na technické a prošel jsem bez připomínek. A co se týče Policie, musí přece vidět na první pohled, že mi svítí mlhovky jako denní svícení, protože svítí samostatně. Kdybych svítil mlhovkama jako spousta některých dobrodruhů, měl bych k nim rozsvícena obrysová světla, neboť na rozdíl od denního svícení, mlhovky úplně samostatně zapnout nejdou. Je to ošetřený dobře, myslím že se není čeho bát a policajt by musel být úplný ťululum, aby tohle nepochopil.

Upraveno od Miral1

Mám nakodovánu Ameriku a mlhovky pro denní svícení na 60% svítivosti. V lednu jsem byl na technické a prošel jsem bez připomínek. A co se týče Policie, musí přece vidět na první pohled, že mi svítí mlhovky jako denní svícení, protože svítí samostatně. Kdybych svítil mlhovkama jako spousta některých dobrodruhů, měl bych k nim rozsvícena obrysová světla, neboť na rozdíl od denního svícení, mlhovky úplně samostatně zapnout nejdou. Je to ošetřený dobře, myslím že se není čeho bát a policajt by musel být úplný ťululum, aby tohle nepochopil.

mlhovky proste jako DS nejsou homologovane, takze je ceho se bat.....at uz to logicky je vpoho reseni nebo ne..a pak uz zalezi na konkretnim policajtovi nebo technikovi na STK

mlhovky proste jako DS nejsou homologovane, takze je ceho se bat.....at uz to logicky je vpoho reseni nebo ne..a pak uz zalezi na konkretnim policajtovi nebo technikovi na STK

Když se podívám na Faceliftovou Octu, vidím v mlhovkách ten rozdíl, že pro denní svícení jsou tam přidány navíc žárovky 21W (pokud se nepletu) , které dle mého názoru mají hlavní význam v tom, aby se zbytečně neničily nepoměrně dražší halogeny. Je pravda, že žijeme v absurdistánu a úřední šiml řehtá víc než je zdrávo.

No já mám zase Ameriku na 60% v předních světlech. Takže kdyby mě stavěli orgáni tak stačí akorát přepnout přepínač a svítí i zadek a jsem z obliga. Proč dráždit kobru bosou nohou? :kol-33: Nechtěl jsem aby mě na dálnici odstavili vozidlo pro nezpůsobilost :kol-26:

• 2 týdny později...

Kde se nastaví svítivost hlavních světel? Díky

Byte 20

• 2 týdny později...

zdravím mám nakodovanou ameriku vše funguje jak ma ale misto mlhovek mi svítí potkávací světla co se musí ještě zaškrtnout při výpočtu kodu.díky.

09-Centrální elektrika

v bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v %

Právě jsem si také nakódoval dení svícení pomocí mlhovek (Amerika + dení svícení mlhovky 60%). Jedinej problem, kterej v tomto případě může nastat je ten, že když se někdo neumí rozjíždět do kopce bez ruční brzdy a zatahne ji, tak denní svícení (mlhovky) zhasnou :-D.

to sice jo, ale jakmile se rozjede tak se ti to znovu rozsviti, tak to neni zase az takovej problem, ne? ;)

Pokud ten někdo není vůl a nejede s ručkou a diví se co tu tady tak divně pípá? :kol-28:

• 2 týdny později...

zajímavý tip s těma mlhovkama, chtěl jsem se zeptat, jestli to denní svícení jde nakódovat na dálková světla se sníženou svítivostí jako třeba audi nebo volkswagen ?

• 1 měsíc později...

Ahoj, mám FII, 1,4TDi 59kW, r.v.2008. Chtěl bych se zeptat jestli už někdo montoval denní osvětlení LED místo kulatých mlhovek. Žádné mlhovky nemám je tam pouze krytka. A tak jsem chtěl koupit nové krytky s kulatou dírou a LED pro denní svícení. Na F I toho je spousta, ale na FII nic nemohu najít. :kol-27: Děkuji všem za jakoukoliv radu.

Ja to vedu ;) viz moje vlakno

Ja to vedu ;) viz moje vlakno

můžeš prosím poslat link na toto vlákno

To az vecer , jsem v praci na mobilu , kdyztak u fll bertikovo priblizovadlo ;)

Pročítám si toto téma a taky bych chtěl nakódovat ameriku. Bohužel u posledního mechanika se to nedařilo, může tam být nějaký zádrhel nebo problém?

nemel by byt :-)

kodoval ti jen toto, nebo toho bylo vic? pripadne ostatni se povedlo, nebo ne?

Měnil jsem halogeny za xenony a to se povedlo bez problému ale nakódování ameriky ne.

tak to je divne, melo by to jit i s xenonama vklidu a jestli ti kus kodovani sel tak je to jeste divnejsi. mas origo kabel nebo klon?

Já nemám nic ale člověk který se to pokoušel kódovat měl myslím origo. A ty by jsi mi to nakódoval?

Pánové,

neexistují náhodou světla (denní + mlhovka) tuším, že jsem to někde vidět v e-shopu přímo na OII?

Nebo použít ze supa?

Určitě by to bylo lepší než dělat z mlhovek denní svícení.

Mějte se.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.