Ataner Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Tak nikde nevidím žádné závisláky z Ústecka..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 26. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Nikdo nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 tak ja za tebou prijedu na sraz az pojedem k pritulky rodicum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 ale jsou..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Jo, jsou Ale já jsem až uplně ze severu (Šluknovskej výběžek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Jsou tu . Já například jsem z Děčína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Dáme srázek...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Já jsem pro, snad se ještě někdo ozve a domluvíme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 uvidíme,necháme tomu čas,příští víkend?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jo to by šlo. A ještě by se potom domluvilo kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Lovosice :-) možná nebo ústí..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jo Ústí je good.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Co sobota Lovosice?!:-)14:00?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Takhle na rychlo? Já bych to nechal na příští víkend. Ale jak chcete. Třeba se ještě někdo přidá. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Janýsku tak já jsem v Litvínově za 10 minut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tak Ustí je pro nás tak nějak všechny nejlepší varianta né..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Já bych taky byl pro Ústí. Teď ještě to datum a čas a můžeme vyrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Tak to naplánujem na příští víkend snad se ještě někdo přidá..15.4.2012 ve 14:00 sraz z boku Globusu (přímý sjezd z dálnice) v Ústí nad Labem.. Editováno: 5. Duben 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Dobře budu tam . Snad nas bude víc. Jo a pro info mam stříbrnou Fábku combi. Aby jsme se aspoň taknějak poznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Já myslel,příští týden..:-) tento nemohu.:-) tak O.K pánové..::-) budu tam..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Vždyť to je příští týden..už to nechlastej v tomhle množství.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Naftu chlastám denně..:.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Zatim to vypadá že na tom srazu budem jenom 3. Snad se ještě někdo přidá. Nechce se mi věřit že nás na severu čech je tak málo. Ale i tak se na sraz těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Děčín by byl pro měl lepší, Ústí už je trochu víc z ruky, tak nevím jak budu stíhat, takže nic neslibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 6. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Zkus to Bari.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.