Feathis Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Hoši nějak se nám ten seznam zužuje sakra. Já přijedu určitě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Já tam budu určitě..:-) mě nepřehlédnete..:-) ikdyby padaly trakaře...-D v Praze je taky nějaký sraz?!a v kolik,že bych možná dorazil..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 V praze od 18:00 v OC Letňany, koukni do sekce pro víc info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 A takže platí to parkoviště u Globusu i když bude lejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Chtělo by to nějaký záložní parkoviště ale tak dobře to v ústí neznám:D. To musí někdo jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Tak co OC Forum, neznám to tam, ale asi tam bude krytý parkoviště, tak jako záloha by to mohlo bejt dobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 No jo vlastně ve Foru ja na to uplně zapomněl:D:D. Tam je krytý a snad tam bude i volno. Uvidí se zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Tak jo, tak to bude jako záloha, když bude lejt. ALe snad nebude, snad se předpověď plete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Hoši sejdeme se u Globusu,dištak pak odjedeme dále fórum..:-) já to tam znám..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 tak to asi nakonec dopadne a dorazím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 paráda..:-) snad se poznáme..:-D možná pojedu do té Prahy také..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Super, takže zítra 14:00 Globus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Jasnačka,přesto nejede vlak..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john-n Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 A já jsem si toho všimnul až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Tak nějaké fotky z dnešního srazu...rz už nemažu jsem kantáre... Editováno: 15. Duben 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 koukam kuci, ze vam neprselo, v praze nam to asi tak pekne nedopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) ale pršelo proč myslíš že to máme všichni tak čistý..a koukám nenastaven datum.. Editováno: 15. Duben 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 mno tak snad příště nás třeba bude více..:-) a dáme sraz třeba na grilovačku,..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john-n Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Já bych se příště rád přidal Dneska jsem to zaregistroval přesně ve 14h. Akorát Janysekovu fábku jsem pak viděl k večeru jak mu stojí u baráku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tak náš mini sraz se vyvedl, akorát Barise to stálo kilo u příslušníků . A Janysku ta grilovačka je dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Já s tím nemám problém..:-) jen kde?!u nás na zahradě není moc místa...:-) ale šlo by to..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Sraz super jen krátký ..a už vím že se dávají nové stěrače.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Hoši raz super A hádejte co jsem mi stalo, když jsem odjížděl směr praha? ..... no jasně že mě zastavili znova a ty stejný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 To snad neni možný:-D... A dostal si znova to kilo pokutu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 né, jsem mu jen ukázal ústřižek a jel jsem dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.