Publikováno Březen 29, 201213 r Zdravim vsechny, poridil jsem si Superba 2,5 TDI Edition 100, auto super, vsechno v richtiku, mam jen jedinej problem. Je tam original radio, ale kdyz tam vlozim CD, tak mi ho to nevezme. Napise to Invalid CD. Zkousel jsem jak CD s navigaci, tak CD hudebni, ale nic. Kdyz dam CD to menice co mam v kufru, tak to jede v pohode. Kdyz jsme to napojili na diagnostiku, tak to nevyhodilo zadnou chybu, melo by to byt tedy v poradku. Nevi nekdo co s tim? Predem diky za jakekoliv rady edit: jeste me napadlo, jestli to vubec ma prehravat hudebni CD :-) jestli to neni jen na navigaci, a tim, ze bych mohl mit spatne CD by se to vysvetlovalo Upraveno Březen 29, 201213 r od dreamek
Březen 29, 201213 r Podle toho co píšeš tak máš rádio s navigací DX. Pak ti v samotném rádiu nepojede nic jiného, než CD s mapama a hudební CD musíš dávat do kufru do měniče.
Březen 29, 201213 r Autor No myslel sem si to. A kdyz tam dam original CD s navigaci, a pise to, ze je CD vadne, to bude spis CDckem (protoze je asi 6 let stare) nez nejakou chybou s radiem ze?
Březen 29, 201213 r Autor diky diky...zkusim nejake sehnat a uvidim..a na kolik asi prijde nahrati ceskeho menu?mam to ted nemecky a to me moc nebere :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.