zdendaa1 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 a tohle je moje fešanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 chtělo by to zkusit nakodovat, ale dle mého nepodporuje... podvolantovka je potřeba CP nebo CQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 musí se měnit podvolantovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladass Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Díky všem za rady jak na tu dodělávku tempomatu v záruce. Nějak nebyl čas, víc jsem neřešil. V týdnu jdu obejít několik autorizáků Škody a uvidíme co zjistím a za kolik. Zkušenosti a poznatky sdělím určitě i sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Musím při kodovani podvolantové jednotky nejdříve zadat login nebo ne? A když ano tak jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 login se nedává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasstoupa Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Dobrý den, moc se omlouvám,ale chtěl bych dodělat tempomat do výše uvedené OII v autě je palubní počítač bez siluety autíčka.Nikde se mi nedaří zjistit jaký přesně typ tempomatu do tohoto ročníku patří a kolik by mě stála montáž a díly mimo autorizovaný servis.Děkuji moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 (editace) ... Editováno: 15. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 (editace) to bohužel do MR2012 nepůjde, tam jsou páčky sdružené, cena s montáží v Pze 3000,- Editováno: 14. Říjen 2012, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 v Prostějově s dokladem zárukou 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasstoupa Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Děkuji za rychlou odpověď.Ještě malou otázku,to je cena za novou origo dvoupáčku+práce nebo je stará nebo druhovýroba? Omlouvám se,ale jestli se jedná o tyhle páčky tak mě zaráží ta cena. http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel-levy-1 http://www.cc-autodily.cz/tempomat-octavia-ii-1 Nic jinýho jsem nikde nenašel,tak mě zaráží ta cena. Dík za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 originál páčky, sdružené se zárukou a montáží za 3t7 ten první odkaz je kompletní podvolantový modul a ten druhý je dostavbový set na SII a Yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 materiál nový originál škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko196 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 můžete mi prosím poradit jak a kde zapojit kabel od přidělávané páčky tempomatu na Škodu Octavii II 2,0 TDI 125kw RS r.v.2009 po faceliftu. zatím jsem se dočetl podle návodu, který jsem našel na netu , že kabel se má zapojit do 12 pólové modré svorkovnice v oddělovacím prostoru , ale tam taková svorkovnice není , tak mě napadlo že by se měl kabel zapojit asi do ŘJ motoru , ale přesně nevím kde , na který pin .můžete mi prosím někdo poradit.nebo poslat návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 kabel už tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko196 Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 kabel už tam je kabel tam ještě není proto jsem potřeboval poradit . Zjistil jsem že se má propojit ŘJ motoru pin č.64 a ŘJ sloupku řízení pin č.13 , ale ty už jsou obsazeny , tak bych potřeboval vědět jestli mám ten kabel přesto připojit na už obsazené piny .závady v ŘJ motoru jsou - tempomat nefunkční ( přerušen , nebo chybí propojovací kabel ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 pokud jsou obssazeny tak tam kabel je! Ovšem bude asi přerušený....... nebo blbý kódování (teoreticky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Ide domontovať tempomat do Tour II 1,4 59kw - CGGA a čo to obnáša ? Menia sa obidve páčky ? Existuje aj varianta tempomat + PC bez zadného stierača ? Tu v škodovke mi ponúkli páčku len zo zadným stieračom ktorý nemám a tým pádom ani na páčke nechcem mať volnú pozíciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlin Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Páčka sa dá upraviť preskladaním zo starej aby nemala pozíciu zad. stierača .Rok výroby auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Páčka na tempomat je vlevo a páčka na stěrače a PC je vpravo. Tak tady nemotejte 2 věci dohromady. Při dodělání tempomatu se mění jen ta jedna páčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 jo páni lenže je to práve rv tuším 10/2011 a tam pokiaľ viem sa menia obidve páčky , ale vraj to ide preskladať len je to opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Myslel jsem, že je to stejné jak u starších typů a že se mění jen jedna. Jestli je to pravda tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Páčka na tempomat je vlevo a páčka na stěrače a PC je vpravo. Tak tady nemotejte 2 věci dohromady. Při dodělání tempomatu se mění jen ta jedna páčka. U nových modelu se řeší obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Žralok - je to bohužel tak , tú páčku do 2010 nie je problém kúpiť novú za 700 , a toto len komplet za 4tkč a více , + samozrejme tam mám blbú pozíciu na zadný stierač ktorý nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlin Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Osobne to robím pri spojených páčkach s orig.páčkami za 130€ s prácou aj bez zad. stierača. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.