Přejít na obsah

SRAZ VRANOV III 18 - 20 května 2012


žralok

Doporučené příspěvky

Sobota:

9:00 - 10:00 - případně 10:30 hod. - příjezd, nahlášení na recepci a ubytování

do cca 11:30 - pokec a volná zábava - pak odjezd spanilou jízdou do "naší hospůdky U BAZALŮ"

cca okolo 13 hod. - dobrá bašta U BAZALŮ. Po té obligátní návštěva místní vinotéky a nákup dobrého moku.

Hromadný odjezd na parkoviště u obch. centra pro možnost dokoupení potřebných poživatin a hromadný odjezd zpět na Vranov.

okolo 18 hod. - začíná "SPOLEČENSKÝ VEČER U OHNĚ S PŘEMÍROU KONZUMACE JÍDLA, PITÍ A VŠEHO DOBRÉHO" s dostatkem pokecu a vtipné zábavy a že bude o čem "pohovořit" je nabíledni - Láďa bude čerstvým otcem, Martina rádi uvidíme zvláště s jeho pověstnou slivkou a hlavně, aby jsme si konečně vyslechli vše o jeho pracovním úraze!

Jen jsem dnes zjistil, že Já letos nepřijedu. Něco mi do toho přišlo a budu pryč od 16 - 20 května 2012.

Termín konání: 18 - 20 května 2012

Místo konání: Vranovská pláž

http://www.vranovska...ovska-plaz.html

Seznam přihlášených na sraz:

Vick + rodinka

Lanny + 1 (so+ne)

KubinoS + 1 (?)

Martin35 + celá rodinka (asi jen so+ne)

ace ventura + 1 (so+ne)

passport5 (so+ne)

Peny (so)

Laam (so+ne)

Torreto (so)

jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) :D

nemo.x (so+ne)

Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde)

cuzik (pa+so+ne)

Riba (so)

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, mažu příspěvky.

Je to z toho důvodu, že kdo sem napíše svoji účast tak ho hned napíšu do seznamu přihlášených a jeho příspěvek smažu když v něm není něco zásadního. Ale když je to jen potvrzení, že jede tak je zbytečné mít zde XY stránek.

Jestli je to špatně tak mi to napište a nebudu nic mazat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamárádi po dlouhej odmlce se hlásím na sraz.Tentokrát asi dorazím sám a to jen na sobotu,za týden až 14 dní by měla Péťa rodit tak ještě nevíme co a jak bude.Péťu to dost mrzí,že nebude moc přijet,ale na podzim už dorazíme určitě tři.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Peny: Ládíku tak to je samozřejmé.Tady není pochyb že rodina má naprostou přednost.Pozdrav Peťulku jo

to žralok: Na co text Libore?Nech to tak.Stejně jak tak koukám tak se nahlásili lidi kteří už ví oč jde a tak je zbytečné cokoli psát.Když tak až později.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec při pondělku "SUPÍ BANDO"! Koukám, že nějak se zašprajclo přihlašování, tak to koukejte Vy, doposud nepřihlášení NAPRAVIT!!! :kol-29:

Jinak myslím, že Víťa má pravdu, ono není nic moc co měnit na případném fahrplánu. Vidím, že zatím nikdo moc neprojevil zájem i o pátek večer, což ovšem ale nevylučuje, že komu to vyhovuje, té možnosti nevyužít!

Myslím, že se nám dostatečně potvrdily minulé harmonogramy (možno si je prohlédnout na stránkách minulých Vranovských srazů. Jinými slovy jak píše Víťa!

9:00 - 1O:00 , případně 10:30 hod. - příjezd, nahlášení na recepci a ubytování

Do cca 11:30 pokec a volná zábava - pak odjezd spanilou jízdou do "naší hospůdky U BAZALŮ"

CCa okolo 13 hod. dobrá bašta U BAZALŮ. Po té obligátní návštěva místní vinotéky a nákup dobrého moku.

Hromadný odjezd na parkoviště u obch. centra pro možnost dokoupení potřebných poživatin a hromadný odjezd zpět na Vranov.

Okolo 18 hod. začíná "SPOLEČENSKÝ VEČER U OHNĚ S PŘEMÍROU KONZUMACE JÍDLA, PITÍ A VŠEHO DOBRÉHO" s dostatkem pokecu a vtipné zábavy a že bude o čem "pohovořit" je nabíledni - Láďa bude čerstvým otcem, Martina rádi uvidíme zvláště s jeho pověstnou slivkou a hlavně, aby jsme si konečně vyslechli vše o jeho pracovním úraze!

Takže milá "SUPÍ BANDO", takto v rychlosti jsem nastínil jakýs takýs rozvrh, bylo to bez přípravy a pro zcela perfektní náhled a komu by nebylo něco jasné, doporučuji navštívení stránek s loňským jarním i podtimním srazem!

A teď už nám nezbývá, než se ještě v hojnějším počtu hlásit - zvláště "nováčci" se vítají a těšit se na naše opětovné setkání! Mějte se všichni moc fajn! :D:kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lanny to ano, ale tento sraz je už od pátku tedy bych uvedl,že v pátek se může přiject od ...... a ta vyjížďka ( spanilá jízda ) bude v pátek,či až asi patrně v sobotu, no a v tu sobotu se asi dá přijet ráno kdykoliv až bude pani na vrátnici....

Editováno: , autor: stankra6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Járo, vždyť víš, že jsme SUPÍ BANDA velmi tolerantní a i ty Svijany budou milé - už se těším moooc! -_-:D

To Stankra6: Jak jsem pochopil, zatím se ten pátek moc nechytá, všichni prozatím přihlášení jsou buď So+Ne a nebo jen sobota jako Ty. Zatím to není jasné u Víti a ještě jednoho a to musí na pravou míru uvést Víťa - ostatně sraz v podstatě tentokrát leží vlastně jen na něm - Riba se přes ujišťování neozval a já jako vždy zajistím hospůdku U BAZALŮ. Za dané situace se budu snažit Víťovi být co nejvíce nápomocen. Jinak se omlouvám, ale v zápalu boje a vzhledem k úvaze, že ten pátek se moc nechytá jsem skutečně do toho fahrplánu opoměl uvést, že se ty časy týkají SOBOTY - omlouvám se, ale myslím, že i tak to bylo docela pochopitelné. Předpokládám, že Víťa to tady doplní ohledně toho pátku.

Jinak je volný prostor pro různé náměty a připomínky, ale myslím, že se vždy nějak rozumně domluvíme a bude to opět velmi pohodový a překrásný sraz naší SUPÍ BANDY!

A propó: přátelé dvojkových SUPŮ, docela nás zamrzelo, že se zatím z Vás nikdo nepřihlásil, už si nevzpomínám, ale někdo už zájem projevil, ale teď jej tady nevidím přihlášeného. Jste vítáni a budeme jen rádi, když bude i Vaše zastoupení mezi námi! Podívejte se na naše předešlé srazy a nejen na Vranově, aby jste si udělali obrázek. :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jedu už v pátek a jelikož to je premiéra tak si netroufám říct v kolik tam budu.Předpokládám,že vyjedu asi někdy dopoledne.Stejně jsem si musel nahlásit volno takže už to spojím s tím pátkem.Recepční je na vrátnic od vidím do nevidím a hlavně co se týká soboty tak nemusí být obava že by se na ni muselo čekat.Tím je myslím zodpovězeno vše podstatné,ale pokud se něco naskytne tak se klidně ptejte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milá SUPÍ BANDO, tak U BAZALŮ je oběd v sobotu 19.května t.r. zareservován s tím, že jim přesný počet a čas příjezdu ještě upřesním. Psal jsem pí. Bazalové, že je z naší strany přání, aby jsme měli ty stoly v té zastřešené zahradě, jak jsme to měli vloni na jaře!

Takže předpokládám, že se nám opět za měsíc vyvede počasí a touto dobou už budeme řádně "rozjetí", jak se sluší na "SUPÍ BANDU" :band:kol-35::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...