anteop Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 zdravim vas, vsimol som si ze maxidote mi neukazuje otvorenie zadnych dveri za spolujazdcom. kde moze byt problem? uplne lajicky na napada spimac, len nikde popri dverach ho nevidim bude asi v zamku ... dakujem za kazdu radu a tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Ano je to součást zámku. A domnívám se že jsi si tu závadu rovnou i našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Zkus do vyhledávání zadat Mikrospínač a najde ti to několik témat. Hledání termínu mikrospínač vrácený 117 výsledky. Né všechno se ti hodí, ale takovejch 50 témat ti určitě poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anteop Vloženo 9. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 fajn, otazka teraz znie ci si to viem opravit svojpomocne alebo treba novy zamok popripade mikrospinac? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 V instalačních manuálech byl návod jak na to. Né přímo na OII, ale bude to podobný a předpokládám že zámek bude "stejnej". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 fajn, otazka teraz znie ci si to viem opravit svojpomocne alebo treba novy zamok popripade mikrospinac? dik Daj to do SERVISU. Neopravis to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayyco Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Mne to robilo na dverach vodica, nastriekaj na zamok olej a rozpohybuj ten kolicek... mne to pomohlo najlepsie je zamky premazat tak 1-2x do roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.