Přejít na obsah

Sniper_2003

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 229
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Vše zveřejněné uživatelem Sniper_2003

  1. Při použití olejů MO se dělá proplach motoru TÍMTO přípravkem. Je to velice jednoduché a motoru to jen a jen pomůže.
  2. Nu krom toho že neprojdeš emisemi, tak žádnou.
  3. Ne, jak je již několikrát zde i jinde zmíněno.
  4. Těžko říct, který. To by ti řekli v Bosch servisu na lepší diagnostice. Ale v podstatě je to jedno, protože pokud se potvrdí má domněnka, tak repas se dělá na všech 4 a stojí to cca 12 tis. Ještě mě napadlo, kdy si měnil palivový filtr?
  5. Měl jsem tu čest s Dunlopama SP Sport Maxx. První rok dobrý, a pak začali být velice hlučné a neskutečně hučet. Tak jsem je prodal.
  6. Nevim jestli jsem povolanější, ale hodnoty toho jednoho vstřiku jsou dle mého vyšší než by měli být. Tak bych to tipoval na vstřiky.
  7. Ani ne tak odvahu, jako dostatek hlouposti.
  8. Spíš tomu jen nerozumí. On přeci jenom obsah vody a bod varu jsou celkem zásadní vlastnosti brzdové kapaliny pro její funkci.
  9. Dle mého to neudělal, poněvadž pokud mu ho nedáš k oleji tak ti to neudělá. Proplach je toto http://www.millersoils.cz/engine-flush
  10. Jak píše Šulda - při přechodu na takto vysoce aditivovaný olej je potřeba udělat proplach motoru dokonce na stránkách MO to u těchto prodávaných produktů píšou. Nicméně pokud jsi to neudělal, to neznamená že zničíš motor. Jen bych zkrátil interval výměny oleje. Takže můžeš být vklidu.
  11. Jaká firma ti dělala Chip? Mimochodem možná se mýlím, ale není převodovka MQ350 do maximálního kroutícího momentu 450Nm?
  12. 2 polda3 Vše záleží na tobě jestli je v pro tebe raději lepší investovat 5-6tis.kč a necháš to preventivně vyměnit, nebo budeš spoléhat na to že tvému motoru se tato chyba vyhnula. Jinak motorů na prodej je dost akorát si popřípadě příprav 20-27tis.kč. Je na tobě co je pro tebe lepší. Jinak pokud ti někdo radí aby jsi do tohoto motoru lil 10w-40 tak od toho člověka jdi pryč bo autům moc nerozumí. Jak psali chlapy pro tebe je důležitá norma VW 505.01 nebo VW507.00 v případě DPF.
  13. Za sebe mohu říct asi toto. Také jsem zvažoval přestavbu brzd z 288 na 312. Jenže pak jsem si napsal klady a zápory a zůstal u stávajícího rozměru.Koupil jsem již zmiňované Bremba Max a i na zvýšeném výkonu je brzdný účinek velice dostačující. Rozdíl v brzdném účinku u 288 a 312 je ale ne zas tak markantní. A co se červených třmenů týká tak ty budou vidět i když budou o trošku menší.
  14. Geometrií to není. Může to být huštěním pneu - má jinou hodnotu nežli druhá, může to být tím, že třeba bydlíš v místě kde převládájí zatáčky do jedné strany nebo že jsi třeba někde zahrabal v rejdu. Ostatně bych to neřešil a příští sezónu prohodil jak zde někdo předemnou psal.
  15. Klidně může, ale ve většině případů to je vstřik.
  16. No to není právě pravda. Protože tu dávku paliva dohání další vstřik. Proto mají vyšší hodnoty. Tudíž ty to poznáš v určitých situacích, kdy ten další vstřik nestihne dorovnat tu dávku.
  17. Tak dle hodnot bych to opravdu tipoval minimálně na 1 vstřik.
  18. Ty hodnoty jsou celkem z tolerance tady to vypadá na vadný jeden nebo dva vstřiky. Doporučoval bych kontrolu v Bosch centru.
×
×
  • Vytvořit nový...