Petr369 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Ahoj, taky se Vám stává, že když vyjíždíte z parkoviště a přeřadíte z jedničky na dvojku, a pak ze dvojky na trojku, tak při sešlápnutí spojky se jakoby samo přidá plyn (jako kdybyste řadili s meziplynem, ikdyž ale neřadíte)? Trošku mi to připomíná jako by spojka proklouzla, ale doufám že ne, páč to by asi byl signál konce její životnosti. Hned jak se auto zahřeje tak je vše v pohodě. Jinak mám HTP 12V 47kw najeto necelých 150000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Nám se to nestává, máme najeto 85tis. km a problém žádný, spojka původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr369 Vloženo 9. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 přesně tohle jsem nechtěl slyšet Takže to vypadá na konec spojky? Musí se měnit celá spojka nebo část? Do kdy se s tím dá takto jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Tak abych pravdu řekl, spojka se má měnit po 100 tis. km, takže to asi vypadá na výměnu, jinak zkus zajet do servisu ať ti ji prohlédnou a řeknou co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Tak abych pravdu řekl, spojka se má měnit po 100 tis. km, takže to asi vypadá na výměnu, jinak zkus zajet do servisu ať ti ji prohlédnou a řeknou co s tím. A pravděpodobně celá, podle stavu no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 klidně může být KO jen lamela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 klidně může být KO jen lamela To je taky možné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 S tím, že se dá sehnat celá spojka za 2 litry bych asi vyměnil komplet spojku ať je klid, když už to bude dole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr369 Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Uvidime co řeknou v servisu, auto je větší žrout peněz než ženská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Tak ale spojka je vyměněná za pár chvil, kdežto být se ženskou v obchoďáku je na dlouho Dej pak vědět jak to dopadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Pokud při sešlápnutí spojky se jakoby samo přidá plyn, tak to se jevi jako by nefungoval spinac spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ten spínač je co?? Moje laická otázka, ještě nemám vědomosti jako vy dospělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr369 Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 S tím spínačem nevím, dělá to fakt jen za studena. Původně jsem si myslel že to dělá sytič, že přidá trochu plyn aby to nechcíplo, ale pak mi to přišlo jako blbost, spíš bych to přirovnal fakt k tomu proklouznutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 (editace) Tak že by se spojka neodpojila úplně od převodovky? Je to taky možné, tomu by jste nevěřili. Editováno: 10. Duben 2012, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Pokud to zvysi otacky az po prerazeni, pusteni spojky a pridani plynu tak to klidne spojka muze byt, ale pokud otacky vyleti nahoru po zmacknuti spojky, tak to by spojkou byt nemelo. Pokud mas tempomat, muzes spojkovy spinac otestovat, ze za jizdy pri zapnutem tempomatu zmacknes spojku, pokud vyleti otacky nahoru, spinac nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 (editace) Tak končím, na tohle ještě nemám... To mám co dohánět.. Editováno: 10. Duben 2012, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Taky se mi to stává. 1.2 HTP 40kw 35tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 (editace) DSG řadičku na manuál?? Hmm.... Tak to by byla kombinace Nevím, ale určitě to půjde sehnat. Ale s tou spojkou teda nevím. Napadá mě ta výměna. Editováno: 11. Duben 2012, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 NeoCZ15, pokud budeš neustále citovat předchozí příspěvek, dostaneš varování. Používej tlačítko dole "Příspěvek" a NE to tlačítko "Odpovědět s citací" pokud reaguješ na předchozí příspěvek... přečti si pravidla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Dobře, jen pak k čemu je ta citace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Na tu řadičku se podívej tady, ale DSG jsem bohužel nenašel... http://skoda-parts.cz/prodej.aspx?sekce=8&pageNum=2&itemCount=18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 NeoCZ15, citaci používej když budeš reagovat na nějaký dřívější příspěvek, který se třeba nachází dva tři příspěvky zpět, nebo dokonce na jiné stránce. Platí to zejména v tématech kde je hodně přispěvovatelů a během krátké doby naskáče hodně příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr369 Vloženo 17. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Díky všem za radu, dám to zkontrolovat technikovi někdy až v létě, kdy budu stejně měnit provozní náplně. Myslím si že to není alarmující závada. Pak sem napíšu co mi na to technik řekl ;-) Zatím ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Není zač, to je jen drobnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.