Přejít na obsah

Petr369

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Petr369

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak se přidávám k vám, mám stejný problém. Postupoval jsem podle VIS. Namontoval jsem nové budíky Pak jsem se připojil do řídící jednotky 17 přístrojovka (tady může být chyba, ve VIs je napsáno 17 - Immobilizér, ale immo je přeci na adrese 25) Poté jsem zadal do login nový PIN (nikde mi nenepasalo chybu) Pak jsem dal přizpůsobení, kanál 50 a novou hodnotu jsem dal starý PIN. Při testu jsem měl také hodnotu 32000 jako psali předešlí uživatelé. Po stisknutí uložit, návrat se ukázalo v pravém horním rohu chyba komunikace, nezdařilo se. Klíč immo zmizel, v chybám motoru je napsaáno zablokovaná jednotka. Po znovu zasunutím klíčku bliká kontrolka immo. Ted čekám, až se odblokuje., nevíte kde jsem udělal chybu? PINy byly zadány správně. Tak vyřešeno. Někde nastala chyba, nové budíky převzaly starý PIN, ale hodilo to chybu komunikace. Pak stačilo jen přizpůsobit klíče.
  2. Ahoj, miulý majitel mé fabie 1.2 HTP 12V 2003 pokaždé dával do motoru olej 0W40 nejspíš od shellu. Já tam ted dal od shellu 5W40. Udělal jsem špatně? Nemůžou vzniknout nějaká rizika? Olejový filtr jsem samozřejmě dal kvalitní prvovýroba.
  3. Oživím toto téma. Mám úplně stejný problém jako Jirka. Ve dvou na sobě nezávislých servisech, mi vyčetli stejný PIN. Postupuju podle VIS, když nasadím nové budíky, které mají najeto víc jak 100km, ale počítadlo je vynulováno, a chci se zalogovat, tak se mi rozbliká immo a na vagu to píše že se připojení nezdařilo. Myslím si, že jsou bloklé. Moje otázka zní, opravdu stačí pouze hodinu nechat bloklé budíky zapojené s otočeným klíčkem do 2. polohy hodinu? Nebo tam musí být déle např. jako u Jirky 2 dny?
  4. To jsem teda zvědav co ti řeknou, snad to odhalí. Docela rád bych se tohoto nežádoucího jevu zbavil.
  5. Počkej když mám origo komfortku, tak jí ještě musím vyměnit za jinou? Ta co tam mám to nepodporuje? Už asi vím, mám komfortku 433H, jestli to chápu správně tak ta nepodporuje centrál na DO, ale například 433E podporuje centrál na DO. Říkám to správně?
  6. Ahoj, vlastním v autě neoriginální jednotku pro centrál RJ CZ Key + neoriginální klíče. V autě ale mám i origo komfortku. moje otázka zní, kdybych si koupil origo klíče, odpojil neorigo řídící jednotku a nakodoval, bude mi fungovat origo centril? (Nejsem si jist zda ve dveřích jsou origo nebo neorigo serva). Jiank vlastním Fabii 2003. Děkuji.
  7. Myslím si že jakýkoliv neautorizovaný servis ti projede chyby vagem zdarma nebo třeba za stovku, nebo si kup svůj diagnostický kabel na aukru za 300Kč. Sám jsem si ho koupil, a jsem spokojený.
  8. Jak jsi psal s tím, že ti občas za jízdy probliknou červený světla ve dveřích, tak bych řekl, že to možná bude vadným spínačem dveří. Ten by ti mohl teoreticky i spouštet alarm, ale těžko říct.
  9. Petr369

    Tvrdý podvozek

    Já to ale porovnávám se stejným modelem fabie.
  10. Petr369

    Tvrdý podvozek

    Rozumíme si dobře? Tvrdý podvozek je u mě ten, při kterém jde cítíš každou menší díru. Takže u mě čím rychleji jedu, tím je podvozek tvrdší (cejtím každou díru). Až doslouží péra, tak zkusím dát nějaký měkčí.
  11. Petr369

    Tvrdý podvozek

    A říkáš tedy, že přes tohle všechno máš celkem měkký podvozek? Já když jedu tak každý cejtím přechod asfaltu :-( Co můžu udělat pro to, abych změkčil podvozek?
  12. Petr369

    Tvrdý podvozek

    Hustím podle tabulek na víčka nádržky paliva, takže předek na 2,2 a zadek na 2,1. Jaké máš barevné označení na tlumičích?
  13. Ahoj, zdá se mi že mám příliš tvrdý podvozek, po přejetí spoje asfalatu nebo menší díry, to je je hodně znát. Mám něco odešlého nebo to je prostě tím že na své fabii I mám 15" kola z fabie II. Případně jak změkčit podvozek? Děkuji.
  14. Díky všem za radu, dám to zkontrolovat technikovi někdy až v létě, kdy budu stejně měnit provozní náplně. Myslím si že to není alarmující závada. Pak sem napíšu co mi na to technik řekl ;-) Zatím ahoj.
  15. S tím spínačem nevím, dělá to fakt jen za studena. Původně jsem si myslel že to dělá sytič, že přidá trochu plyn aby to nechcíplo, ale pak mi to přišlo jako blbost, spíš bych to přirovnal fakt k tomu proklouznutí.
×
×
  • Vytvořit nový...